Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Toskanu s Firencom (BP3112)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  Putovanje u Toskanu s Firencom

  1. dan | ZAGREB/RIJEKA – FERRARA – MONTECATINI TERME
  Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  6 sati. Vožnja preko Karlovca i kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke s sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 8.30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju,uz usputna zaustavljanja, do renesansnoga grada Ferrare, čija je povijesna jezgra dio Unescove svjetske baštine. Po dolasku u Ferraru kraći razgled povijesne jezgre od dvorca Este do katedrale sv. Jurja. Slobodno vrijeme za kavu ili ručak. Putovanje u Toskanu se nastavlja. Dolazak u hotel. Smještaj. Večera. Noćenje.

  2. dan | FIRENCA
  Doručak. Cjelodnevni izlet u Firencu, glavni grad Toskane, svjetsko središte kulture i umjetnosti. Poludnevni razgled grada sa lokalnim vodičem: katedrala - krstionica - Giottov zvonik - crkve Santa Croce i Santa Maria Novella - Medičejske grobnice - crkva San Lorenzo - Ponte Vecchio - Piazza Signoria - palača Pitti. Slobodno poslijepodne u Firenzi za osobne programe, posjete muzejima, šetnju ili kupovinu. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

  3. dan | SIENA – SAN GIMIGNANO
  Doručak. Vožnja do Siene. Posjet Sieni, jednom od najvažnijih toskanskih gradova: katedrala - gradska vijećnica - crkva San Domenico - poznati trg Piazza del Campo. Na kraju puta po Toskani posjet San Gimignanu, „srednjovjekovnom Manhattanu“, gradiću s poznatim tornjevima. Šetnja živopisnom gradskom jezgrom s brojnim vinskim podrumima i suvenirnicama te slobodno vrijeme za ručak.  Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

  4. dan | PISA – LUCCA – RIJEKA – ZAGREB
  Doručak i odjava iz hotela. Putovanje u Toskanu se približava kraju. Odlazak u Pisu gdje ćemo najveću pažnju posvetiti Campo dei Miracoli gdje se nalazi Katedrala, Krstionica , čuveni 58 m visoki Kosi toranj dovršen 1350. godine i groblje Camposanto sa svetom zemljom sa Maslinske gore Luccu, srednjevjekovni grad opasan zidinama i Pisu s njenim kosim tornjem. Nastavljamo vožnju do obližnje Lucce gdje ćemo razgledati katedralu Sv.Martina, Krstionicu i crkvu Santi Giovanni i Reparta, te crkvu San Michele in Foro. U ranim poslijepodnevnim satima polazak prema Rijeci i Zagrebu. Očekivano vrijeme dolaska u Rijeku u večernjim satima, a u Zagreb do ponoći.


  Provjerite i naše ostale ponude za putovanja u Toskanu: Put Toskanu i Firencu, Put u Toskanu, Put u Toskanu i Rim, Putovanje Firenca i Rim.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u Montecatini Termama u hotelu 3* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 3 polupansiona (doručak i večera), razgledavanja prema programu, mjesnog vodiča u Firenci i Sieni, pratitelja tijekom putovanja, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), boravišna pristojba 1,00 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3*.

   Preporučamo Allianz putno osiguranje.