Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   London; Oxford International tečaj stranog jezika

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Zrakoplov
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • London; Oxford International tečaj stranog jezika
    London; Oxford International tečaj stranog jezika
    London; Oxford International tečaj stranog jezika
    London; Oxford International tečaj stranog jezika
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   Zimski kamp škole Oxford International Education Group organiziran je u sklopu hostela Via Lewisham. Hostel se nalazi između 2. i 3. zone Londona. Na pješačkoj je udaljenosti od stanice Hither Green od koje se do centra Londona stiže vlakom za 20 minuta tako da polaznici mogu s pratiteljem grupe upoznati sve znamenitosti Londona. U sklopu zimskog kampa polaznicima su na raspolaganju svijetle i prostrane učionice, prostorije za razne igre i druženje, kantina, lounge i besplatan Wifi. Smještaj polaznika organiziran je četverokrevetnim sobama s kupaonicom unutar istog objekta. Program je vrlo zanimljiv jer osim nastave uključuje i svakodnevne razglede Londona te brojne zanimljive aktivnosti.

   KORISNE INFORMACIJE VEZANE UZ GRUPNI POLAZAK

   Uzrast

   12 do 17 godina

   Pratitelj grupe

   Osoba, najčešće profesor stranih jezika, koja s polaznicima putuje i boravi tijekom cijelog putovanja, brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršavanju obaveza te ih prati na izlete i razglede koji su uključeni u osnovni paket aranžman, a organizira ih škola.

   Dolazak grupe na odredište

   Grupu na odredištu čekaju predstavnici škole i organiziraju prijevoz do smještajnog objekta nakon čega slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Prvi obrok na dan dolaska je uglavnom večera (ovisi o vremenu dolaska u školu).

   Ispitivanje znanja / raspored po grupama

   Prvi radni dan u školi testira se znanje polaznika, te se na temelju ostvarenih rezultata testiranja raspoređuju po grupama. Škola vodi računa da u jednoj radnoj grupi od najviše 15 polaznika bude što manje učenika s istog govornog područja. Ako polaznik nije zadovoljan svojim rasporedom u grupu, o tome mora odmah obavijestiti svog pratitelja koji će učiniti sve potrebne aktivnosti kako bi se ponovilo testiranje ili pronašlo zadovoljavajuće rješenje.

   Nastava
    
   Tijekom boravka od jednog tjedna organizirano je 15 sati engleskog jezika (3 sata dnevno) u jutarnjim ili poslijepodnevnim satima. Zbog cjelodnevnih izleta mogućnost je da jedan dan nastava bude i u jutro i poslijepodne.. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva certifikat o završenom tečaju.
    
   Knjige i nastavni materijal
    
   Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.
    
   Smještaj i depoziti
    
   Smještaj polaznika organiziran je u hostelu Via Lewisham u četverokrevetnim sobama s kupaonicom. Kreveti u sobama su na kat. Uobičajena je procedura da škole naplaćuju od polaznika depozit za slučaj štete na prvi dan dolaska u školu koji se prilikom odlaska vraća ako je smještajna jedinica neoštećena. Iznos depozita je 30 GBP. Na dan dolaska polaznicima se predstavlja kućni red, a sva načinjena šteta zbog nepoštivanja kućnog reda naplaćuje se izravno od polaznika.
    
   Obroci
    
   Prehrana polaznika organizirana je na osnovi punog pansiona što uključuje doručak, ručak i večeru. Svi obroci su jednostavni i internacionalni. Izbor i vrsta jela te normativi podliježu pravilnicima o organiziranoj studentskoj prehrani zemlje u koju putujete.
    
   Izleti i aktivnosti
    
   Škola organizira izlet u Brighton te svakodnevne obilaske Londona koji su uključeni u cijenu osnovnog aranžmana. Organizirani su prijevoz i vođenje te jedan poludnevni izlet s plaćenom ulaznicom dok se ulaznice u objekte koji se posjećuju izvan programa plaćaju se na licu mjesta ako postoje, osim ako nije naznačeno kod paket aranžmana da uključuju ulaznicu. Škola organizira program zabavnih i kulturnih aktivnosti kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.
    
   Viza
    
   Nije potrebna za hrvatske državljane, potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju!
    
   Struja
    
   Napon u Velikoj Britaniji je 220-240v AC 50hz – potreban adapter 

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Zrakoplov

   Napomene

   • U CIJENU JE URAČUNATO

    Nastava: 15 sati; polaznici će nakon izvršenog testiranja biti raspoređeni u grupe,

    Smještaj: u sklopu hostela gdje se održava i nastava, četvrerokrevetne sobe s zajedničkom kupaonicom; potrebno je ponijeti ručnike.

    Obroci: puni pansion (doručak, ručak i večera); kod odlaska na cjelodnevne izlete, umjesto ručka u hostelu, polaznicima su organizirani lunch paketi ili voucheri za obrok za ručak.

    Program aktivnosti: filmske večeri, umjetničke radionice, talent show, kviz, društvene igre,...

    Izleti: tijekom boravka od jednog tjedna organiziran je cjelodnevni izlet u Brighton (Brighton Pier, Brighton Pavillion, British Airways i360 ili Sea Life s uključenom ulazicom, shopping), cjelodnevni izlet u London (s uključenom ulaznicom za krstarenje Temzom), jedan produženi poludnevni izlet u poslijepodnevnom i večernjem terminu (British Museum i shopping u Oxford Street, Natural History Museum i shopping u Covent Garden, Museum of London i shopping u Westfield ili Science Museum i shopping u Stratford City), tri poludnevna izleta u poslijepodnevnom terminu (Westminster walking tour, Royal Greenwich, National Gallery, Tate Modern, Portobello Road Market, Theatreland walking tour, V&A Museum, Camden Town walking tour, Olympic Park, Imperial War Museum, National History Museum ili Science Museum)

    Karta za javni gradski prijevoz u Londonu (zona 1-3)

    Knjige i nastavni materijal

    Svjedodžba i izvještaj na kraju tečaja

    Nadzor i briga stručnog osoblja

    Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – London – Zagreb u ekonomskoj klasi, s uključenim pristojbama

    Prijevoz zračna luka – smještaj – zračna luka

    Pratitelj iz Zagreba 

     

    U CIJENU NIJE URAČUNATO

    Putno zdravstveno osiguranje, Osiguranje od otkaza putovanja


     

    Izračun je rađen na osnovi najmanje 15 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. 

    Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova www.mvep.hr
    Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

    Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

     

    London

    VREMENSKA RAZLIKA: - 1 sat ( Zagreb 12:00 h // London 11:00 h)
    VODA: za piće koristite isključivo flaširanu vodu
    HRANA: u Londonu se nalazi veliki broj poznatih restorana svih svjetskih kuhinja
    STRUJA: 110 V – potreban adapter
    GSM: sva tri hrvatska operatera imaju roaming partnere
    ODJEĆA: topla, udobna za razglede, kišobran
    VIZA: nije potrebna, potrebna važeća putovnica koja vrijedi minimum 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju!