Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Čudesna Turska - od Antalije do Alanije (K1212)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB - ANTALIJA - KEMER
  Sastanak putnika 120 min prije leta u zračnoj luci Zagreb. Polet charter zrakoplova za Antaliju. Po slijetanju i obavljanju carinskih formalnosti doček od strane lokalnog agenta. Transfer do hotela 5* u Kemeru (Meder Resort ili sl.). Nakon pića dobrodošlice u hotelu, slijedi smještaj u sobe. Noćenje.

  2. dan | KEMER
  Nakon doručla slijedi sastanak s vodičem u hotelu gdje će uz piće dobrodošlice još jednom biti predstavljen cjelokupni program. Slobodno vrijeme za opuštanje u hotelskom spa centru. Poslijepodne odlazak autobusom u wellness centar u Kemeru, uz šalicu čaja slijedi kratka prezentacija tretmana koji su uključeni u cijenu. Opuštanje u trajanju od 3 sata (mogućnost i dužeg boravka za eventualne dodatne tretmane): sauna, shock-jacuzzi, parna kupelj, hamam s pilingom tijela i masažom toplom pjenom (20-ak minuta), relax masaža (20-ak minuta), maska za lice s odgovarajućom njegom. Povratak u hotel. Noćenje.

  3. dan | KEMER
  Doručak. Slobodan dan ili poludnevni izlet u Phaselis (uz doplatu). Noćenje.

  4. dan | KEMER-ANTALIJA-SIDE
  Nakon ranijeg doručka polazak za grad Side uz zaustavljanje u Antaliji. U razgled živopisnog, glavnog grada "turske rivijere", krenuti će se pješice uz usputnu kupovinu nakita i proizvoda od kože, a pritom mogućnost sudjelovanja i izrade istih. Jedinstvena prilika za cjenkanje sa spretnim turskim trgovcima, nakon čega slijedi vožnja do 40-metarskih slapova Karpuzkaldiran. Goditi će Vam odmor uz umirujući šum vode. u kasnim poslijepodnevnim satima smještaj u hotelu 5* u gradu Side (Seher Resort ili sl.). Noćenje.

  5. dan | SIDE
  Doručak. Slobodan dan ili cjelodnevni izlet brodom po rijeci Manavgat (doplata). Noćenje.

  6. dan | SIDE
  Doručak. Slobodan dan ili cjelodnevni izlet u Alaniju (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

  7. dan | SIDE
  Doručak. Slobodan dan za osobne programe.

  8. dan | SIDE-ANTALIJA-ZAGREB
  Nakon doručka transfer do zračne luke Antalija i prijava na povratni let.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz posebnim zrakoplovom Air Corendon (ili sl.) Zagreb - Antalija - Zagreb, transfer autobusom zračna luka - hotel - zračna luka, 3 noćenja u hotelu 5* u gradu Kemer (dvokrevetna sobe) na osnovi noćenja s bogatim buffet doručkom, 4 noćenja u hotelu 5* u gradu Side (dvokrevetne sobe) na osnovi noćenja s bogatim buffet doručkom, prijevoz autobusom prema programu, pratitelja na putovanju, lokalnog vodiča, poludnevni paket wellness tretmana, cjelodnevni izlet i razgled Antalije, jamčevinu i troškove organizacije.

   Cijena ne uključuje
   Doplatu za uslugu polupansiona 750 kn, ulaznice za objekte koji se posjećuju, dodatne usluge obroke i izlete koji nisu navedeni u programu, napojnice za lokalne vodiče i vozače, putno osiguranje.

   Fakultativni izleti
   poludnevni izlet u Phaselis 35 EUR, razgled Alanije 35 EUR, vožnja brodom po rijeci Manavgat 35 EUR. Odgovorni organizator izleta je lokalna putnička agencija. Izlete vode lokalni vodiči na engleskom jeziku uz prevođenje na hrvatski naših pratitelja. Točan itinerer izleta ćete dobiti od naših predstavnika, a izleti se plaćaju isključivo na licu mjesta.

   Napomena
   Charter letovi podložni su promjenama u vrlo kratkom roku, točnu informaciju o vremenu povratka putnici će dobiti od pratitelja. Zadržavamo pravo promjene programa ukoliko ga izmjeni lokalni agent.