Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Cipar: Hotel Ada 3*

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Zrakoplov
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   Opustite se uz koktel i najljepši zalaz sunca na sjevernom Cipru, u hotelu s dugom tradicijom i poznatom po gostoljubivosti. Hotel preporučamo gostima koji žele smještaj na zgodnoj lokaciji koja je dobro polazište za upoznavanje kulture, tradicije i  gastronomije otoka.

   Položaj 
   Karava, 5 km zapadno od Kyrenije.

   Hotelska ponuda 
   Recepcija, bar, 2 restorana (Terrace Restaurant, Le Caprice Restaurant), spa  centar, vanjski bazen.

   Sobe 
   Jednostavno uređene, klimatizirane, satelitska TV, mini bar, telefon, sef, ručnici, kupaonica (WC, tuš-kabina), standardne sobe imaju balkon ili francuski balkon.

   Hrana 
   Švedski stol za doručak i večeru.

   Sportska ponuda (uz nadoplatu) 
   Vodeni sportovi na plaži.

   Ponuda za najmlađe
   Dječje igralište, dječji bazen.

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Zrakoplov

   Napomene

   • Cijena aranžmana uključuje
    Usluge predstavnika u zračnoj luci na odlasku, povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Ljubljana - Ercan - Ljubljana (tehničko slijetanje u Antalyi), pristojbe zračnih luka i osiguranje te dodatak za gorivo, zakuska i bezalkoholno piće te kava i čaj za vrijeme leta, odabrane turističke usluge po programu, u odabranom objektu smještaja, usluge predstavnika u odmaralištu, prijevoz od zračne luke do hotela/apartmana i nazad u odabranom mjestu odmora, poludnevni izlet u Kyreniju s uključenom ulaznicom za tvrđavu.

    Cijena aranžmana ne uključuje
    Obroke drugačije od navedenih, zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja, prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama, napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme, kao ni druge usluge koje nisu izrijekom navedene u letku.

    SVIM PUTNICIMA STARIJIMA OD 55 GODINA DARUJEMO POPUST U IZNOSU OD 750 KN!!!
    (Datum rođenja potrebno je priložiti prilikom rezervacije aranžmana. Popust vrijedi također za sve koji putuju u Vašem društvu)

    Napomena
    * odlazak 16.3. i 11.5. iz Maribora  
    ** odlazak 30.3. iz Klagenfurta– uključen autobusni prijevoz Klagenfurt-Ljubljana za odlazak 23.3; uključen autobusni prijevoz Ljubljana-Klagenfurt za odlazak 30.3.)

    Brojevi letova 
    Ljubljana-Antalya-Ercan 70218/ Ercan-Antalya-Ljubljana 70219; Maribor-Antalya-Ercan 71213/ Ercan-Antalya-Maribor 71214; Celovec-Antalya-Ercan 71215/Ercan-Atnalya-Celovec 71216. 

    Predstavnici u zračnoj luci i na odredištu mogu biti iz Slovenije ili Hrvatske (govore slovenski i/ili hrvatski).

    Dokumenti potrebni za putovanje 
    Za ulazak na Cipar za građane Republike Hrvatske, potrebna je važeća putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci. Djeca moraju imati svoju putovnicu.

    Organizirani transfer 
    Ukoliko želite koristiti povratni transfer iz Zagreba u zračnu luku Ljubljana/Maribor/Klagenfurt, molimo vas da ga prijavite prilikom rezervacije aranžmana. Prijava transfera i njegova realizacija ovisna je o slobodnim mjestima i prijavama. Ukoliko bude prijavljen dovoljan broj putnika na određenom polasku transfer će biti realiziran. Cijena povratnog transfera Zagreb-Ljubljana/Maribor/Klagenfurt-Zagreb iznos 369 kn po osobi.

    Izleti po izboru

    Selo Bellapais i Sv. Hilarion
    Tijekom poludnevnog izleta možete obići ostatke dvorca Sv. Hilariona koji je zajedno sa svojom okolišem nadahnuo Walta Disneya da stvori crtanu priču o Snjeguljici. Put, tijekom kojega možete uživati u prelijepom pogledu na kyrenijsku obalu, nastavit ćete prema tipičnom ciparskom selu Bellapais koje se nalazi u planinskom lancu  Pentadaktylos; ondje ćete posjetiti lijep primjer gotske arhitekture, samostan Abbey iz 13. stoljeća. U cijenu izleta uključene su ulaznice u muzeje.
    Informativna cijena: 300 kn

    Nikozija
    Glavni grad otoka, ujedno je i jedini na svijetu koji je razdijeljen na dva dijela, čime nudi uvid u dvije različite kulture. Svojom jedinstvenom ljepotom i obilježjima posjetitelju otkriva crkve koje su, nakon podjele otoka, pretvorene u džamije, te živahne bazare, uvijek pune kavane i brojne taverne s raznolikom lokalnom hranom. Nakon razgledavanja mjesnih znamenitosti možete se u slobodno vrijeme prošetati do granice, takozvane Green Line koja grad dijeli na grčki i turski dio. U cijenu izleta uključene su ulaznice u muzeje.
    Informativna cijena: 300 kn

    Poluotok Karpas
    Najljepši kraj sjevernoga dijela otoka. Posjetit ćete ribarsko selo Bogaz, crkvu AYIOS PHILON iz 10. stoljeća koja je izgrađena na ruševinama crkve iz 5. stoljeća, upoznat ćete priču o sv.Filonu, svecu koji je u 4.st. stanovnike Karpasa preobratio u kršćane. Slijedi kratki odmor u lokalnoj taverni gdje će vam ponuditi ukusne lokalne specijalitete. Nakon ručka odvest ćete se do sela Dipkarpaz, jednog od rijetkih mjesta na otoku gdje grčki i turski stanovnici Cipra žive u skladu. Slijedi posjet samostanu  apostola Andrije s izvorom svete vode. Ondje se možete prepustiti kupanju na jednoj od predivnih plaža, gdje ćete možda imati sreću ugledati i divlje magarce. U cijenu izleta uključene su ulaznice u muzeje i ručak (bez pića).
    Informativna cijena: 415 kn

    Famagusta
    Posjet povijesno važnom mjestu koje se nalazi iza moćnih venecijanskih zidina. Posjetit ćete Othellov stup iz 12. stoljeća i  katedralu Sv. Nikole, pretvorenu u džamiju. Doznat ćete zašto Famagusto nazivaju Gradom duhova, a posjetit ćete i obližnji arheološki park Salamis koji je u antičko doba bio trgovački najsnažnija kraljevina na otoku. U  cijenu izleta uključene su ulaznice u muzeje i ručak (bez pića).
    Informativna cijena: 415 kn

    Ciparska noć
    Pružit će vam se prilika da upoznate večernje ljepote otoka. Posjetit ćete selo Bellapais, gdje će vas u tipičnom restoranu poslužiti mezom, bogatstvom malih zalogaja. Osim toga, uživat ćete u živoj glazbi i nastupu trbušne plesačice.
    Informativna cijena: 290 kn

    GOLF

    Korineum Golf Club
    www.korineumgolf.com

    Korineum Golf Club – jedino golf igralište na Sjevernom Cipru, uobičajeno je igralište prema međunarodnim standardima  (18 rupa, Par 72).

    Green Fee (plaćanje i  rezervacija uz prijavu) – informativne cijene za osobu po danu

    18 rupa – 1 dan

    560 kn

    18 rupa – 3 dana

    1.580 kn

    18 rupa – 5 dana

    2.440 kn

    Ostale informativne cijene: moguć najam golf opreme na igralištu.

    Napomena: prijevoz golf opreme u zrakoplovu ovisi o raspoloživosti mjesta (uz doplatu).