Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži krstarenja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Msc Lirica: Uskršnje krstarenje do Grčke i Albanije (grupni polazak)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Brod
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Msc Lirica: Uskršnje krstarenje do Grčke i Albanije (grupni polazak)
   Msc Lirica: Uskršnje krstarenje do Grčke i Albanije (grupni polazak)
   Msc Lirica: Uskršnje krstarenje do Grčke i Albanije (grupni polazak)
   Msc Lirica: Uskršnje krstarenje do Grčke i Albanije (grupni polazak)
  • Krajolik pun fascinantne kulture

   Očaravajući krajolik Italije je Venecija. U toj regiji nalaze se svi važniji gradovi sjeverne Italije bogate umjetničke povijesti: Verona, Ferrara, Padova, Vicenza i Venecija. U ovim se gradovima nalaze predkršćanski spomenici s raskošno slikovitim mozaicima važnih muzeja i crkava. Na tragu renesansnog arhitekte Andrea Palladia koji je u prvoj polovici 16. stoljeća sagradio mnogobrojne vile, često susrećemo posjetitelje Venecije.
   Venecija (talijanski Veneto) nalazi se u sjeveroistočnoj regiji, veličine je 18.264 m2 te broji 4,9 milijuna stanovnika. Regija se sastoji od provincija Belluno, Padova, Rovigo, Treviso, Venecija, Verona i Vicenza. Glavni grad regije je Venecija. Regija graniči s regijom Friuli Venezia Giulia na istoku, na sjeveru s Austrijom, ne sjeverozapadu s regijom Trentino-južni Tirol, na zapadu s Lombardijom, te na jugu s regijom Emilia-Romagna. Na krajnjem sjeveru u regiji se nalazi dio Dolomita, ostatak je u dolini rijeke Po. Glavne rijeke regije su Po, Adige i Piave. Na obali se nalaze mnoge lagune, a u jednoj od njih leži i Venecija. Najvažnija grana ekonomije je turizam. Pokraj Venecije se nalaze jezerska kupališta koja su rado posjećena, kao što su Jesolo i Caorle. Kroz povijest, ova je oblast pripadala Republici Veneciji: 1797. je ta oblast pripala Austriji, 1867. je opet pala pod novoosnovano kraljevstvo Italije. Zbog sjećanja na dugu samostalnost i ponosnu tradiciju Venecije, autonomne i separatističke tendencije (Sjeverna Liga - Liga Veneta, Veneto Serenissimo Governo) su i danas izražene.
  Stranica za ispis

  Program putovanja

   

  DAN

  LUKA

  DOLAZAK

  POLAZAK

  20.04.

  VENECIJA, Italija, ukrcaj

  -

  16:30

  21.04.

  BARI, Italija

  12:00

  18:00

  22.04.

  KATAKOLON, Grčka

  13:00

  19:00

  23.04.

  MYKONOS, Grčka

  11:00

  20:00

  24.04.

  PIREJ, Grčka

  07:00

  16:00

  25.04.

  SARANDE, Albanija

  13:00

  19:00

  26.04.

  DUBROVNIK, Croatia

  08:00

  14:00

  27.04.

  VENECIJA, Italija, iskrcaj

  08:30

  -

   

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Brod

  Napomene

  • Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kategoriji kabine Bella: 2.350 kn (FM cijena) / 2.730 kn (RC cijena)

   Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kategoriji kabine Fantastica: 3.035 kn (FM cijena) / 3.415  kn (RC cijena)

   Cijena za 3. i 4. ležaj  za djecu do 17,99 godina u kategoriji kabine Bella/Fantastica: GRATIS

    

   Doplata po osobi na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna i četverokrevetna kabina) iznosi

   380 kn. Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

    

   Doplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

    

   CIJENA UKLJUČUJE

   Krstarenje brodom MSC LIRICA, smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (hrvatski i/ili slovenski pratitelj putovanja, ovisno o broju prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće), kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

    

   DOPLATE NA BRODU

   Service charge/napojnice* (10 EUR po noći po osobi iznad 14 godina; djeca između 1,99-11,99 godina plaćaju 5 EUR po noći po osobi; djeca ispod 2 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu), naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

   *Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 2-12 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporučuje i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.

   TRANSFER

   Organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb/Rijeka – Venecija – Rijeka/Zagreb 550 kn odrasli, 500 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se prijavi manji broj putnika za transfer autobusom (40 min) isti će biti organiziran kombijem. Cijena transfera kombijem na upit.

    

   DOŽIVLJAJ BELLA

   Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)

   Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa

   Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno

   Bogati kazališni program

   Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom

   Bogat program dnevnih aktivnosti

   MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

    

   DOŽIVLJAJ FANTASTICA

   Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.

   Prednost prilikom izbora termina večere

   Kabine na višim palubama i boljem položaju

   Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno

   Besplatan doručak u kabinu

   Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

   Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)

   Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja

   MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

    

    

   MSC LIRICA vam donosi osebujno iskustvo krstarenja, usredotočeno na eleganciju, udobnost i gostoprimstvo u duhu najboljih tradicija mediteranskog načina života MSC Krstarenja.

   Ugođaj opuštene prostranosti prožet veličanstvenim interijerima od zajedničkih prostorija do besprijekornih pogleda na more kroz prozore u lounge barovima. 

   No možete uživati i u izobilju intimnog prostora kao što je luksuzni Beverly Hills Bar ili tradicionalni engleski Lord Nelson Pub savršeno utočište za kratko piće prije početka predstave u kazalištu.

   Broadwaysko kazalište je ultra moderna reinterpretacija tradicionalnih linija. Za prisustvovanje večernjim predstavama potrebno je rezervirati mjesto.

   MSC Lirica prima 1.984 putnika (na bazi dva putnika) u 992 kabine. Duljina broda je 274,9 m, širina 32 m, visina 54 m. Ima 13 paluba, od toga 9 za putnike.

   Više informacija o brodu: www.msckrstarenja.com/hr-hr/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Lirica.aspx

    

   IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

   ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom  moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

   BARI grad i luka, središte je talijanske provincije Puglia. Zaštitnik grada je Sv. Nikola čija je bazilika izgrađena 1087. godine, od 1197. posvećena čuvanju relikvija sveca koje su stoljeće ranije zaplijenjene iz južne Turske preko Sredozemnog mora. Prava ljepota crkve ogleda se u radovima u kamenu. Poznata su i kazališta Teatro Petruzzelli i Teatro Margherita smješteno u samom centru grada.

   MYKONOS je jedan od najljepših grčkih otoka, poznat kao i Thera. Vulkanski je otok, smješten u južnom Egejskom moru, 200 km jugoistočno od grčkog kopna, te pripada skupini Ciklada. Po veličini malen, ali zbog svoje ljepote velik i poznat u cijelom svijetu. Thira će vas očarati nezaboravnim pogledom i bijelo-plavim bojama,  a na Oii možete doživjeti najljepši zalazak sunca u Grčkoj. Brojne su i crne vulkanske pješčane plaže uz Egejsko more.

   SARANDE je grad u Albaniji smješten u prekrasnom zaljevu oblika potkovice na obali Jonskog mora koji je od obale grčkog otoka Krfa udaljen samo 14 km. Ima oko 33.000 stanovnika i preko 300 sunčanih dana u godini. Preporučujemo posjet arheološkom nalazištu pod zaštitom UNESCO-a, Butrintu. U okolici grada Sarande nalaze se najljepše plaže albanske rivijere. Zahvaljujući odličnom položaju na prekrasnoj Jonskoj obali, kristalno čistom i toplom moru, toploj i ugodnoj mediteranskoj klimi i blizini brojnih kulturnih znamenitosti, Sarande je postao jedno od najznačajnijih turističkih centara Albanije, u kojemu mladenci tradicionalno provode svoj odmor.  

    

    

   NAPOMENA:

   Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.

   U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

   Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi  članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

    

   ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta prema gore navedenim uvjetima i cijenama.


   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova europskih integracija RH, http://www.mvp.hr Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.