Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži krstarenja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Brod
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika
    Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika
    Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika
    Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika
   • Dubrovnik: Dragulj Jadrana i princeza mora

    Dubrovnik je jedan od najljepših gradova na Sredozemlju - s pravom ga zovu "Biserom Jadrana". "Tko traži raj na Zemlji, treba doći u Dubrovnik", napisao je umjetnik George Bernard prigodom posjete gradu koji ga je očarao.


    Grad se sve više i više razvija u stjecište internacionalnog jet-seta i pripadnika visokog društva. Stari grad je pješačka zona i nalazi se na listi svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Za vrijeme Domovinskog rata 1991. grad je bio napadnut i oštećen od strane jugoslavenske vojske i srpsko-crnogorskih četa. Ta velika šteta do sada je većinom otklonjena.
    Gradske zidine Dubrovnika su 1940 m dugačke i oko 6 metara široke, te ih uz doplatu možete obići u potpunosti. Takav sistem utvrde najbolje je očuvan u cijeloj Europi. 
    Važnije znamenitosti grada su: glavna promenada (Stradun), Kneževa palača, crkva Sv. Vlaha, tri velika samostana, vijećnica i Rolandov stup. Od godine 1317. u franjevačkom samostanu nalazi se najstarija apoteka Europe. Osim nje, u Dubrovniku se također nalazi i najstariji komunalni teatar u kojem se još uvijek nastupa. Za detaljniji obilazak Dubrovnika koji bi uključivao svo njegovo blago i spomenike nije dovoljan samo jedan dan. No, već sama šetnja Stradunom, uskim uličicama i starim zidinama pokazuje svu tisućljetnu ljepotu grada. Galerije i atelijeri u starom gradu otvoreni su do kasno u noć. U ljeto posjetitelji imaju težak izbor između glumišta, koncerata ili folklora. Ljubitelji lagane glazbe mogu posjetiti prastare konobe s trubadurskom muzikom (preko puta rektorske palače), jazzom i bluesom i to sve uživo. Mladi se okupljaju u beach baru na plaži Banje, gdje se uz koktele i DJ-a možete dobro zabaviti.
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   Istražite južnodalmatinske otoke, ljepotu njihovih skrivenih špilja i kristalno čistog Jadranskog mora. Prošećite se ulicama srednjovjekovnih gradova. Uživajte u slasnoj tradicionalnoj kuhinji uz prepoznatljiva vrhunska vina

   Dubrovnik, Korčula, Pučišća (Brač), Omiš, Split, Hvar, Mljet, Dubrovnik


   1. DAN | DUBROVNIK - DOLAZAK

   Dolazak u Dubrovnik (ukrcaj na brod od 13 h), večera dobrodošlice i noćenje na brodu.

   2. DAN | DUBROVNIK - OTOK KORČULA

   Doručak. U jutarnjim satima krećemo na put prema otoku Korčuli sa stankom za kupanje ukoliko vrijeme dozvoli. Ručak na brodu. U popodnevnim satima dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Mogućnost fakultativne doplate za razgled grada. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

   3. DAN | OTOK KORČULA-PUČIŠĆA (BRAČ)

   Doručak, nastavak putovanja do mjesta Pučišća na otoku Braču. Ručak na brodu prije dolaska na Brač. Uživajte u plivanju na lijepim plažama i uvalama otoka Brača (ukoliko vrijeme dopusti). Noćenje.

   4. DAN | PUČIŠĆA - OMIŠ - SPLIT

   Polazak prema Omišu. Doručak. Slobodno vrijeme u Omišu. Nastavak putovanja prema Splitu sa stankom za kupanje (ukoliko vrijeme dopusti). Ručak poslužen na brodu. U kasnijim popodnevnim satima dolazimo u grad Split. Mogućnost doplate za fakultativni razgled Splita. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

   5. DAN | SPLIT - OTOK HVAR

   Doručak. Nastavljamo putovanje prema otoku Hvaru uz kraće zaustavljanje za kupanje, ukoliko nam to vrijeme dozvoli. Ručak na brodu. Po dolasku u Hvar, mogućnost doplate za razgled grada. Hvar - grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje. (Napomena: moguća je promjena programa radi eventualnih sezonskih gužvi; moguće zaustavljanje u Jelsi ili Starom Gradu s uključenim transferom do grada Hvara).

   6. DAN | OTOK HVAR- NACIONALNI PARK MLJET

   Doručak. Odlazak prema otoku Mljetu sa stankom za kupanje, ako će vrijeme dozvoliti. Ručak na brodu. Dolazak u samo središte otoka Mljeta gdje možete uživati i istražiti ljepotu prirode šetajući uz obale Velikog i Malog jezera (doplata za ulaznicu). Kapetanova večera. Noćenje.

   7. DAN | OTOK MLJET - DUBROVNK

   Doručak. Ujutro odlazak prema Dubrovniku uz stajanje za kupanje i ručak na brodu. Dolazak u Dubrovnik. Po dolasku, mogućnost doplate za kraći razgled grada. Noćenje.

   8.DAN | DUBROVNIK - ODLAZAK

   Odlazak s broda nakon doručka (oko 9 sati).

   AT-1809118   Karakteristike

   Prijevoz

   • Brod

   Napomene

   • NAPOMENA

    Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite predstavnika.

    OPIS BRODA

    Brod Eden klasificiran je s 4 zvjezdica, dužine oko 34 metara. Kapacitet: 40 osoba. Brod ima 19 klimatiziranih kabina od toga: 6 s bračnim krevetima, 9 s dva manja kreveta, te 4 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik. Kabine su smještene na glavnoj palubi (5 kabina), gornjoj palubi (6 kabina) te donjoj palubi (8 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na gornjoj i donjoj palubi. Sve kabine su klimatizirane.


    FIRST MINUTE popust obračunava se samo na osnovnu cijenu po osobi, ne i na doplate.

    Obavezne doplate na licu mjesta u gotovini za boravišne i lučke pristojbe: 35 EUR (oko 265 kn) po osobi.

    CIJENA UKLJUČUJE

    7 noćenja u kabini na brodu kategorije Comfort, doručak i ručak (3 slijeda) na brodu (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak), kapetanova večera, 0,5 l vode po osobi na dan, wifi.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Transfer do/od luke, ulaznica za NP Mljet, pića na brodu, vođene razglede i druge usluge koje nisu izrijekom navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

    DOPLATE

    +80% za double single use (jedna osoba koristi dvokrevetnu kabinu).

    POPUSTI

    70% dijete 3-8 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; -50% dijete 8-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; -30% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; -20% dijete 3-12 godina u dvokrevetnoj TWIN kabini u pratnji jedne odrasle osobe.


    Troškovi otkaza rezervacije:

    Prilikom rezervacije plaća se 1.550 kn depozita, koji je nepovratan. 35% ukupnog troška 29-22 dana prije polaska; 50% ukupnog troška 21-15 dana prije polaska; 100% ukupnog troška 14-0 dana prije polaska.

    ORGANIZATOR pridržava pravo promjene broda ukoliko usluge nisu pružene prema već dogovorenim standardima.