Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži krstarenja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika

  Termini:
  24.08.2019, 31.08.2019, 07.09.2019...
  Trajanje:
  8 Dana
  Prijevoz:
  Brod
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od 6.765,00 KN
  Po osobi
  • Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika
   Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika
   Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika
   Krstarenje Jadranom 2019 - polazak iz Dubrovnika
  • Dubrovnik: Dragulj Jadrana i princeza mora

   Dubrovnik je jedan od najljepših gradova na Sredozemlju - s pravom ga zovu "Biserom Jadrana". "Tko traži raj na Zemlji, treba doći u Dubrovnik", napisao je umjetnik George Bernard prigodom posjete gradu koji ga je očarao.


   Grad se sve više i više razvija u stjecište internacionalnog jet-seta i pripadnika visokog društva. Stari grad je pješačka zona i nalazi se na listi svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Za vrijeme Domovinskog rata 1991. grad je bio napadnut i oštećen od strane jugoslavenske vojske i srpsko-crnogorskih četa. Ta velika šteta do sada je većinom otklonjena.
   Gradske zidine Dubrovnika su 1940 m dugačke i oko 6 metara široke, te ih uz doplatu možete obići u potpunosti. Takav sistem utvrde najbolje je očuvan u cijeloj Europi. 
   Važnije znamenitosti grada su: glavna promenada (Stradun), Kneževa palača, crkva Sv. Vlaha, tri velika samostana, vijećnica i Rolandov stup. Od godine 1317. u franjevačkom samostanu nalazi se najstarija apoteka Europe. Osim nje, u Dubrovniku se također nalazi i najstariji komunalni teatar u kojem se još uvijek nastupa. Za detaljniji obilazak Dubrovnika koji bi uključivao svo njegovo blago i spomenike nije dovoljan samo jedan dan. No, već sama šetnja Stradunom, uskim uličicama i starim zidinama pokazuje svu tisućljetnu ljepotu grada. Galerije i atelijeri u starom gradu otvoreni su do kasno u noć. U ljeto posjetitelji imaju težak izbor između glumišta, koncerata ili folklora. Ljubitelji lagane glazbe mogu posjetiti prastare konobe s trubadurskom muzikom (preko puta rektorske palače), jazzom i bluesom i to sve uživo. Mladi se okupljaju u beach baru na plaži Banje, gdje se uz koktele i DJ-a možete dobro zabaviti.
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  Istražite južnodalmatinske otoke, ljepotu njihovih skrivenih špilja i kristalno čistog Jadranskog mora. Prošećite se ulicama srednjovjekovnih gradova. Uživajte u slasnoj tradicionalnoj kuhinji uz prepoznatljiva vrhunska vina

  Dubrovnik, Korčula, Pučišća (Brač), Omiš, Split, Hvar, Mljet, Dubrovnik


  1. DAN | DUBROVNIK - DOLAZAK

  Dolazak u Dubrovnik (ukrcaj na brod od 13 h), večera dobrodošlice i noćenje na brodu.

  2. DAN | DUBROVNIK - OTOK KORČULA

  Doručak. U jutarnjim satima krećemo na put prema otoku Korčuli sa stankom za kupanje ukoliko vrijeme dozvoli. Ručak na brodu. U popodnevnim satima dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Mogućnost fakultativne doplate za razgled grada. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

  3. DAN | OTOK KORČULA-PUČIŠĆA (BRAČ)

  Doručak, nastavak putovanja do mjesta Pučišća na otoku Braču. Ručak na brodu prije dolaska na Brač. Uživajte u plivanju na lijepim plažama i uvalama otoka Brača (ukoliko vrijeme dopusti). Noćenje.

  4. DAN | PUČIŠĆA - OMIŠ - SPLIT

  Polazak prema Omišu. Doručak. Slobodno vrijeme u Omišu. Nastavak putovanja prema Splitu sa stankom za kupanje (ukoliko vrijeme dopusti). Ručak poslužen na brodu. U kasnijim popodnevnim satima dolazimo u grad Split. Mogućnost doplate za fakultativni razgled Splita. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

  5. DAN | SPLIT - OTOK HVAR

  Doručak. Nastavljamo putovanje prema otoku Hvaru uz kraće zaustavljanje za kupanje, ukoliko nam to vrijeme dozvoli. Ručak na brodu. Po dolasku u Hvar, mogućnost doplate za razgled grada. Hvar - grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje. (Napomena: moguća je promjena programa radi eventualnih sezonskih gužvi; moguće zaustavljanje u Jelsi ili Starom Gradu s uključenim transferom do grada Hvara).

  6. DAN | OTOK HVAR- NACIONALNI PARK MLJET

  Doručak. Odlazak prema otoku Mljetu sa stankom za kupanje, ako će vrijeme dozvoliti. Ručak na brodu. Dolazak u samo središte otoka Mljeta gdje možete uživati i istražiti ljepotu prirode šetajući uz obale Velikog i Malog jezera (doplata za ulaznicu). Kapetanova večera. Noćenje.

  7. DAN | OTOK MLJET - DUBROVNK

  Doručak. Ujutro odlazak prema Dubrovniku uz stajanje za kupanje i ručak na brodu. Dolazak u Dubrovnik. Po dolasku, mogućnost doplate za kraći razgled grada. Noćenje.

  8.DAN | DUBROVNIK - ODLAZAK

  Odlazak s broda nakon doručka (oko 9 sati).

  AT-1809118  Rezervacije

  Odaberite termin

  • 8,415.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Hrvatska, Dubrovnik

   Kabina, donja paluba, Noćenje i obroci prema programu putovanja
   24.08.2019 - 31.08.2019
   Kabina
  • 9,180.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Hrvatska, Dubrovnik

   Kabina, glavna paluba, Noćenje i obroci prema programu putovanja
   24.08.2019 - 31.08.2019
   Kabina
  • 9,945.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Hrvatska, Dubrovnik

   Kabina, gornja paluba, Noćenje i obroci prema programu putovanja
   24.08.2019 - 31.08.2019
   Kabina

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Brod

  Napomene

  • NAPOMENA

   Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite predstavnika.

   OPIS BRODA

   Brod Eden klasificiran je s 4 zvjezdica, dužine oko 34 metara. Kapacitet: 40 osoba. Brod ima 19 klimatiziranih kabina od toga: 6 s bračnim krevetima, 9 s dva manja kreveta, te 4 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik. Kabine su smještene na glavnoj palubi (5 kabina), gornjoj palubi (6 kabina) te donjoj palubi (8 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na gornjoj i donjoj palubi. Sve kabine su klimatizirane.


   FIRST MINUTE popust obračunava se samo na osnovnu cijenu po osobi, ne i na doplate.

   Obavezne doplate na licu mjesta u gotovini za boravišne i lučke pristojbe: 35 EUR (oko 265 kn) po osobi.

   CIJENA UKLJUČUJE

   7 noćenja u kabini na brodu kategorije Comfort, doručak i ručak (3 slijeda) na brodu (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak), kapetanova večera, 0,5 l vode po osobi na dan, wifi.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Transfer do/od luke, ulaznica za NP Mljet, pića na brodu, vođene razglede i druge usluge koje nisu izrijekom navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

   DOPLATE

   +80% za double single use (jedna osoba koristi dvokrevetnu kabinu).

   POPUSTI

   70% dijete 3-8 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; -50% dijete 8-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; -30% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; -20% dijete 3-12 godina u dvokrevetnoj TWIN kabini u pratnji jedne odrasle osobe.


   Troškovi otkaza rezervacije:

   Prilikom rezervacije plaća se 1.550 kn depozita, koji je nepovratan. 35% ukupnog troška 29-22 dana prije polaska; 50% ukupnog troška 21-15 dana prije polaska; 100% ukupnog troška 14-0 dana prije polaska.

   ORGANIZATOR pridržava pravo promjene broda ukoliko usluge nisu pružene prema već dogovorenim standardima.