Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži krstarenja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Costa Luminosa; istočni Mediteran (grupni polazak)

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Brod
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • Costa Luminosa; istočni Mediteran (grupni polazak)
    Costa Luminosa; istočni Mediteran (grupni polazak)
    Costa Luminosa; istočni Mediteran (grupni polazak)
    Costa Luminosa; istočni Mediteran (grupni polazak)
   • Krajolik pun fascinantne kulture

    Očaravajući krajolik Italije je Venecija. U toj regiji nalaze se svi važniji gradovi sjeverne Italije bogate umjetničke povijesti: Verona, Ferrara, Padova, Vicenza i Venecija. U ovim se gradovima nalaze predkršćanski spomenici s raskošno slikovitim mozaicima važnih muzeja i crkava. Na tragu renesansnog arhitekte Andrea Palladia koji je u prvoj polovici 16. stoljeća sagradio mnogobrojne vile, često susrećemo posjetitelje Venecije.
    Venecija (talijanski Veneto) nalazi se u sjeveroistočnoj regiji, veličine je 18.264 m2 te broji 4,9 milijuna stanovnika. Regija se sastoji od provincija Belluno, Padova, Rovigo, Treviso, Venecija, Verona i Vicenza. Glavni grad regije je Venecija. Regija graniči s regijom Friuli Venezia Giulia na istoku, na sjeveru s Austrijom, ne sjeverozapadu s regijom Trentino-južni Tirol, na zapadu s Lombardijom, te na jugu s regijom Emilia-Romagna. Na krajnjem sjeveru u regiji se nalazi dio Dolomita, ostatak je u dolini rijeke Po. Glavne rijeke regije su Po, Adige i Piave. Na obali se nalaze mnoge lagune, a u jednoj od njih leži i Venecija. Najvažnija grana ekonomije je turizam. Pokraj Venecije se nalaze jezerska kupališta koja su rado posjećena, kao što su Jesolo i Caorle. Kroz povijest, ova je oblast pripadala Republici Veneciji: 1797. je ta oblast pripala Austriji, 1867. je opet pala pod novoosnovano kraljevstvo Italije. Zbog sjećanja na dugu samostalnost i ponosnu tradiciju Venecije, autonomne i separatističke tendencije (Sjeverna Liga - Liga Veneta, Veneto Serenissimo Governo) su i danas izražene.
   Stranica za ispis

   Program putovanja

    

   Itinerer:

   DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
   1. Venecija, Italija -- 18:00
   2. Plovidba -- --
   3. Argostoli/Kefalonija, Grčka 07:00 14:00
   4. Santorini, Grčka 09:00 20:30
   5. Mykonos, Grčka 08:00 17:00
   6. Katakolon/Olympia, Grčka 09:00 14:00
   7. Plovidba -- --
   8. Venecija, Italija 08:30 --

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Brod

   Napomene

   •  

    Cijena aranžmana u 2-krevetnim ili 4-krevetnimkabinama po osobi / cijena po osobi na 1 i 2 ležaju


    * više informacija o kategorijama kabina na prodajnom mjestu, broj višekrevetnih kabina je ograničen

    OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU

    Lučke pristojbe 1.155 kn/ po osobi (plaćaju odrasli i djeca)

    CIJENA ZA 3. i 4. LEŽAJ

    3.i 4. ležaj djeca do 17,99 godina djeca gratis (u tom slučaju 1.i 2. osoba plaćaju cijenu smještaja u 4-krevetnoj kabini)

    Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE - isključivo na upit.

     


    CIJENA UKLJUČUJE

    Krstarenje brodom Costa Luminosa, smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (minimum 35 prijavljenih i uplaćenih putnika na grupnom polasku 01.06.2019.), organizaciju i pripremu putovanja.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo)

    DOPLATE NA BRODU

    Service charge (10 EUR po noći po osobi od 12 i više godina; djeca između 2-11 godina plaćaju 5 eur po noći po osobi; djeca ispod 2 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu), naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

    INFO O BRODARU: Costa Cruises

    INFO O BRODU: Costa Luminosa

    DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE

    Putovnica, mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma polaska. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna.

    CLASSIC KABINE

    Sve vrste kabina u kategoriji Classic (unutarnje, vasnjke s prozorom ili vanjske s balkonom) imaju najpovoljnije cijene sa svim uobičajenim uslugama i sadržajima.
    Nalaze se na nešto lošijim pozicijama na deckovima, te nema mogućnosti biranja željenog termina večere.
    također nema mogućnosti doručka u kabini, ni 24 satnu uslugu u kabini.
    Sa Costa Club karticom možete skupljati bodove i uživati u prednostima koje imaju najodaniji gosti.


    TRANSFER

    Organizirani transfer autobusom do/od luke ukrcaja: Zagreb - Venecija - Zagreb 690 kn odrasli, 590 kn djeca do 18 godina; Rijeka - Venecija - Rijeka 600 kn odrasli, 500 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se prijavi manji broj putnika za transfer autobusom (35 pax min) isti će biti organiziran kombijem.

     

    Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

    BP-2310118