Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Advent; Bled i Ljubljana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • Advent; Bled i Ljubljana
    Advent; Bled i Ljubljana
    Advent; Bled i Ljubljana
    Advent; Bled i Ljubljana
   Stranica za ispis

   Program putovanja

    

   Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 06:45 sati. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju u smjeru Ljubljane te dalje kroz slikovite predjele prema Bledskom jezeru.

   Jezero Bled biser je slovenskih Alpa, koji je okružen planinskim vrhovima i vrhuncima, na sredini jezera nalazi se otočić na kojem je barokna crkva sv. Marije.  Dolaskom na Bled slobodno vrijeme za šetnju uz jezero ili vožnju do Bledskog otoka brodićem – pletnom gdje možete zazvoniti zvonom za sreću (uz doplatu na licu mjesta) i ispunjavanje želja. Svakako posjetite Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu, a kada ste već tamo preporučamo da kušate izvrsna vina u njihovoj vinariji.  Slijedi vožnja do Ljubljane i razgled grada: Prešernov trg, centralna tržnica, Mjesni trg, Trostruki most, Miklošićeva ulica, Šuštarski most, Park Zvezda, Parlament, Trg republike, Park Tivoli. Ostatak popodneva slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu, šetnju bogato ukrašenim ulicama, te kupovinu božićnih darova. Okupljanje grupe i polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

   TP-2910118

    

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   •  

    CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, voditelj putovanja, sve razglede prema programu, organizaciju putovanja i troškove jamčevine.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, vožnju brodom po jezeru, fakultativne sadržaje, troškove osobne potrošnje, karte javnog prijevoza, sve ne navedene troškove, putno osiguranje.

     

    Fakultativne nadoplate (na licu mjesta)

    Ulaznica za Bledski grad (11,00 €), vožnja Bledskim jezerom (14,00 €).

     

     

     

    Minimalan broj putnika 40

     

    Za ovo putovanje je obavezna važeća putovnica ili osobna iskaznica

     

     

     

    Travelpoint zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

     

    Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.