Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Schladming (AP15212)

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   Polazak u 5:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje prema Sloveniji te dalje prema Austriji do sportskog središta SCHLADMING. Prvo zaustavljanje u tvornicu Steiner 1888, jednom od najpoznatijih tekstilnih poduzeća u Austriji. Njihovu vunu i gotove vunene proizvode u svojim kolekcijama upotrebljavaju i najslavniji modni dizajneri, kao što su H. Boss, Jil Sander, Yves Saint Laurent i Gucci. Upoznavanje s raznim vrstama vune posebno merino i kašmira – najkvalitetnijim vrstama vune. Rezultat je svileno meko predivo, koje je lagano i toplo te ugodno „pliva“ na čovjeku. Šetnja kroz poduzeće gdje ćete se upoznati sa cijelim procesom, od prediva do konačnog toplog dodatka npr. vunenih rukavica, odijela...
   Nakon razgleda šetnja Schladmingom, u zimskom periodu vrlo živom mjestu. 
   Nakon razgleda kraće slobodno vrijeme te odlazak do lječilišnog mjesta Bad Gastein, jednog od tri skijališta i wellness središta na kraju doline Gastein. Kad su u 19. stoljeću otkrili termalne izvore, blagotvorne za mnoge bolesti, dolina je postala mondeno ljetovalište i lječilište, kamo su dolazili poznati europski gosti. 
   Položaj grada (koji se nalazi na strmim padovima) daju Bad Gasteinu ekskluzivan položaj koji omogućuje očaravajuče poglede na prekrasne planine i okolicu dok će Vas slap koji teče centrom grada ostaviti bez daha. Šetnja starim gradskim središtem sa crkvicom. 
   Nakon pauze odlazak prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

    

               

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • Cijena uključuje
    Prijevoz autobusom visoke turističke klase, 
    razgled tvornice Steiner 1888 te virtualnoga muzeja, razglede prema programu, pratitelja putovanja, troškove organizacije i jamčevno osiguranje.