Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Verona, Lago di Garda, Venecija - 2 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB/RIJEKA - LAGO DI GARDA / SIRMIONE - VERONA
  Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506, te sa Vrata Jadrana Rijeka u 7:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak na jezero LAGO DI GARDA, te kraće zaustavljanje na obali najvećeg talijanskog jezera Lago di Garda u slikovitom mjestu SIRMIONE, jednom od najljepših mjesta na Gardi, gdje je rimski pjesnik Katul imao svoju vilu, a Scaligheri izgradili svoj dvorac. Šetnja do dvorca obitelji Scaligheri i obale jezera, slobodno vrijeme za kupovinu suvenira, kavu ili posjet nekoj od odličnih slastičarnica. Odlazak u romantičnu VERONU, grad Romea i Julije. Po dolasku u Veronu pješački razgled grada u pratnji vodiča, poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: PIAZZA DEI SIGNORI - PIAZZA DELLE ERBE - JULIJINA KUĆA - PIAZZA BRA - ARENA DI VERONA... Po razgledu, slobodno vrijeme za osobne programe. Uživajte u čarobnoj večernjoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. U večernjim satima odlazak u hotel u okolici Verone. Smještaj i noćenje.

  2. dan | VERONA - VENECIJA – RIJEKA/ZAGREB
  Doručak. Nakon doručka odlazak iz hotela i vožnja autobusom do pristaništa PUNTE SABBIONI od kuda slijedi vožnja vaporettom/brodićem do VENECIJE. Po dolasku razgled grada: KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE – ZVONIK – TORANJ SA SATOM...Ostatak popodneva slobodno vrijeme za romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili romantičnu vožnju gondolom i za osobne programe. U 16 sati odlazak vaporettom iz Venecije do autobusa na Punta Sabbioni od kuda nastavljamo vožnju za Zagreb uz kraća zaustavljanja putem. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima.

  E-7114

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE
   Prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3*/4* u okolici Verone u dvokrevetnim sobama na osnovi 1 noćenja sa doručkom, pratitelja tijekom putovanja, razgled prema programu, brodske i turističke pristojbe u Veneciji, jamčevinu i pripremu putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE
   Doplatu za jednokrevetnu sobu 150 kn, vožnju brodićem/vaporettom, ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, troškove osobnih narudžbi.

   CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA
   Vožnja vaporettom 12 € na relaciji PUNTA SABBIONE – VENECIJA – PUNTA SABBIONE.

   POPUSTI
   Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 20% popusta u trokrevetnoj sobi.

   Cijena aranžmana rađena je na bazi minimalno 40 osoba.

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr.
   Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
   Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.