Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Milano, Verona i Bergamo - 3 dana (zimski praznici)

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • Milano, Verona i Bergamo - 3 dana (zimski praznici)
    Milano, Verona i Bergamo - 3 dana (zimski praznici)
    Milano, Verona i Bergamo - 3 dana (zimski praznici)
    Milano, Verona i Bergamo - 3 dana (zimski praznici)
   Stranica za ispis

   Program putovanja

    

   Smještaj: hotel BB Milano Sesto 3*

    

   1. DAN | ZAGREB/RIJEKA - VERONA - MILANO

   Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 05:30 sati, polazak iz Karlovca u 06:15 sati s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica(obavezna prijava prilikom rezervacije) polazak  sa stajališta Vrata Jadrana u 08:00 sati. Vožnja prema Veroni. Po dolasku šetnja gradom; Arena - Piazza Bra - Julijina kuća - Piazza delle Erbe - Piazza Signoria - grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su lijepo ukrašene u ovo doba godine! Nastavak puta do Milana. Po dolasku smještaj u hotel. Noćenje.

   2. DAN | MILANO

   Doručak. Posjet Milanu, najvećem i najvažnijem gradu sjeverne Italije. Razgled gradskog središta započinje šetnjom od utvrde Castelo Sforzesco i nastavlja se razgledom: katedrala - galerija Vittorio Emanuele II - slavni teatar Scala - četvrt Brera. Slobodno vrijeme u Milanu za razgledanje izloga trgovina visoke mode, capuccino, aperitiv, posjete muzejima ili neodoljiv shopping talijanske mode. Počele su zimske rasprodaje! Noćenje.

   3. DAN | MILANO - BERGAMO - RIJEKA/ZAGREB 

   Doručak i odlazak iz hotela. Vožnja prema Bergamu, jednom od najljepših povijesnih gradova Lombardije. Posjet povijesnom središtu gradića započinje vožnjom uspinjačom (doplata) do staroga grada. Prošetati ćemo glavnom ulicom Via Colleoni do Basilice Santa Maria Maggiore do katedrale i trga Piazza Vecchia. Nakon vremena za kavu i šetnju povratak uspinjačom do autobusa i vožnja prema Hrvatskoj. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u kasnim večernjim satima.

   BP-2812118

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz visokoturističkim autobusom, Smještaj u Milanu u hotelu 3/4* na osnovi dva noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, pratitelja putovanja, Razglede prema programu, Organizaciju putovanja i jamčevno osiguranje

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Ulaznice za  muzeje i kulturno-povijesne spomenike, Uspinjača u Bergamu 3,50 Eur (informativna cijena), Moguću doplatu za jednokrevetnu sobu - 390 kn - polazak 04.01., Moguću doplatu za jednokrevetnu sobu - 420 kn - polazak 08.03., Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta, recepciji (3-5 Eur po osobi i danu, obavijest u završnom pismu), Putno osiguranje

    Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu

    Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

    • sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi        100 kn
    • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
    • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi            100 kn

     

    POPUSTI

    Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

     

    Granične, vizne i zdravstvene formalnosti   

    Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

    Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

    Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

    Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

    Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.