Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Krakov - 4 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Krakov - 4 dana
   Krakov - 4 dana
   Krakov - 4 dana
   Krakov - 4 dana
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB - KRAKOV

  Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 21:30 sati. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju uz kraće zaustavljanje putem, te nastavak puta kroz Češku. Noćna vožnja.

  2. DAN | KRAKOV

  Po dolasku u Krakov u jutarnim satima razgled grada u pratnji gradskog vodiča: dvorac Wavel - katedrala - glavni trg, jedan od najvećih srednjovjekovnih trgova u Europi i smatra se jednom od najljepših urbanističkih cjelina uopće - robna tržnica - palača Krzystofory - crkva Sv. Ane - Florianska ulica - Vrata Barbican - gotička crkva Naše drage Gospe. Smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za osobne programe, posjete muzejima, te uživanje u središtu Krakova. Predlažemo šetnju židovskom četvrti Kazimierz punom malih gostionica i restorana. Noćenje.

  3. DAN | KRAKOV, RUDNIK SOLI WIELICZKA I AUSCHWITZ

  Doručak. Fakultativni izlet i posjet rudniku soli Wieliczka (prijava prilikom rezervacije putovanja, uplata na licu mjesta) s impresivnim svijetom podzemnih prostorija i hodnika, svjetlucavih slanih kristala i svečanih  dvorana. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira. Povratak u Krakov. Poslije  podne moguć fakultativni izlet u spomen područje koncentracionog logora Auschwitz (doplata i prijava na licu mjesta, najmanje 20 prijavljenih).  Povratak u Krakov. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

  4. DAN | KRAKOV - BRATISLAVA - ZAGREB

  Doručak. Odlazak iz hotela. Putovanje kroz Slovačku. Dolazak u Bratislavu, šetnja starom povijesnom jezgrom: Michalski toranj - Katedrala sv. Martina - Academia Istropolitana - Slovačko narodno kazalište - glavni gradski trg. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj  uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

  BP-315317

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu, smještaj na osnovi 2 noćenja s buffet doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Krakovu, razgledavanja prema programu, gradskog vodiča u Krakovu, pratitelja tijekom putovanja, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Doplatu za jednokrevetnu sobu: 290 kn, doplatu za izlet u rudnik soli Wieliczka (uključen prijevoz, ulaznica i vodič po rudniku, minimum 20 prijavljenih osoba, prijava prilikom rezervacije programa, uplata na licu mjesta): 23 EUR, doplatu za izlet u Auschwitz (najmanje 20 prijavljenih, doplata i prijava na licu mjesta): 17 EUR, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu izrijekom navedene kao uključene, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, do-datni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), putno osiguranje

   POPUSTI

   Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 10% popusta. Treća osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

   Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

   Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjer prilikom rezervacije.

   -  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn

   - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn

   - sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn

   Granične, vizne i zdravstvene formalnosti

   Za državljane RH viza za Poljsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporuču-jemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

   Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

   Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

   Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

   Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr

   Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

   Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa