Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Brezje-Bled (S8212)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  Putovanje u Brezje i Bled, jednodnevni izlet


  Polazak u 07:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja u smjeru Ljubljane, do Brezja. Glasovito marijansko svetište »Marija pomagaj«. Kod oznake Brezja prvo se podvožnjakom ispod glavne ceste dolazi do sela Črnivec, a zvonik marijanske crkve, koji je uočljiv već iz daljine, najbolji je putokaz do mjesta i svetišta. Susret s prekrasnom jednobrodnom crkvom - bazilikom koju je posvetio 1900. godine ondašnji nadbiskup Gorice, kasniji kardinal Jakob Missia, pobuđuje divljenje. Gradio ju je Franc Kumer, župnik susjedne Mošnje, kojoj je u to doba pripadalo Brezje, danas je obnovljena i uređena, s izvana bogato ukrašenim mozaicima, ukrasima i natpisima, te velikom rozetom i kamenim zvonikom visokim 53 m. Nastavak puta do pitoresknog naselja, Bleda, na sjeverozapadu Slovenije, u podnožju Julijskih Alpa. Razgled starog Bledskog grada (uz doplatu), šetnja uz Bledsko jezero s alpskim otočićem na kojem se nalazi crkva sv. Marije. Mogućnost vožnje jezerom uz doplatu. Ostalo vrijeme slobodno za sadržaje po želji, do zakazanog povratka oko 18:00 sati. Dolazak u Zagreb, u večernjim satima.

   

   

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz visokoturističkim autobusom na navedenim relacijama, turističkog pratitelja tijekom izleta, razglede prema programu, troškove organizacije i prodaje izleta.

   Cijena ne uključuje
   Ulaznica u Bledski stari grad (5,50 € za grupu preko 20 osoba), ulaznica u crkvu (3 €), vožnja Bledskim jezerom (14 €).

   Napomena
   Najmanji broj prijavljenih putnika jest 40. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje. Kategorizacija smještaja odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji  u koju se putuje. Prilikom prijave ne dodjeljuje se broj sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa, kao i vremena polaska autobusa, zrakoplova, vlaka i broda, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali i garantira da će program izvesti u cijelosti. Organizator putovanja zadržava pravo promjene hotela i prijevoznika u skladu s općim običajima u turizmu.