Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Istanbul (A8212)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Istanbul, nekoć znan i kao Bizant, Konstantinopol, Carigrad, danas je moderan, užurban velegrad. To je grad koji se jedini u svijetu prostire na dva kontinenta, a zbog jedinstvenog položaja ujedno je i sjecište različitih kultura i civilizacija koje se već stoljećima skladno isprepliću i nadopunjuju. Ovaj veliki mozaik Istoka i Zapada uistinu ima mnogo toga za pokazati, od rimskih akvedukta, bizantskih crkava, monumentalnih muzeja, velikih džamija s impresivnim minaretima, ali ponajprije svoju nadaleko poznatu gostoljubivost, prijateljsku i živahnu atmosferu njegovih ulica, restorana, kavana, trgova, bazara... Bez obzira iz kojeg razloga nam se priključite na ovom putovanju, budite sigurni da je Istanbul grad koji nudi brojna iznenađenja i jednostavno ostavlja bez daha.
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  Putovanje u Istanbul sa 2 noćenja u Sofiji

  1. dan | ZAGREB, SOFIJA
  Polazak autobusa u 06:00 h sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 . Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Sofiju u ranim večernjim satima. Smještaj u hotel. Odlazak u večernju šetnju gradom. Noćenje.

  2. dan | SOFIJA , ISTANBUL
  Doručak. Vožnja prema Istanbulu. Dolazak u Istanbul u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Panoramsko razgledavanje i šetnja gradom. Noćenje.

  3. dan | ISTANBUL 
  Doručak. Razgled starog CARIGRADA u pratnji vodiča: AJA SOFIJA, PODZEMNA CISTERNA, TEODOZIJEVE ZIDINE, SULEJMANOVA DŽAMIJA IZ 16. ST., PLAVA DŽAMIJA, TOPKAPI SARAJ, HIPODROM .... POSJET GRAND BAZAARU, sa preko 4000 dućana gdje će svatko pronaći nešto za sebe. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan | ISTANBUL
  Doručak. Odlazak na BOSPOR, pogled na brojne drvene kuće, stare palače i mostove koji povezuju dva kontinenta. Posjet sjedištu posljednjih osmanskih sultana, DOLMABAHČE SARAJU palači sultana Abdulhamida II, iz 19. st. Gdje se vidi sva raskoš osmanlijskih palača. Mogućnost fakultativnog izleta Brodom do Crnog mora. Slobodno poslijepodne. PREPORUČUJEMO fakultativnu večeru sa folklornim programom: trbušne plesačice, tradicionalni folklorni plesovi i običaji. Noćenje.

  5. dan | ISTANBUL, PLOVDIV
  Doručak. Slobodno vrijeme za shopping.Odlazak iz Istanbula oko podne. Dolazak u Plovdiv i kraći odmor. Po dolasku u Plovdiv razgled grada u pratnji vodiča: RIMSKI AMFITEATAR, STADION, KOMPLEKS ZGRADA NACIONALNOG PREPORODA... Nastavak puta do Sofije. Dolazak u Sofiju. Smještaj u hotel. Noćenje.

  6. dan | SOFIJA, ZAGREB
  Doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: BAZILIKA SV. SOFIJA, ST. NEDELYA , ROTONDA SV. GEORGA, ST. PETKA SAMARDZHIISKA, GRADSKE ZIDINE IZ XII STOLJEĆA, KATEDRALA ALEKSANDRA NEVSKOG, BASHI DŽAMIJA,… Putovanje prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.


  Provjerite i naše ostale ponude za putovanja u Istanbul: Putovanje u Istanbul i Sofiju, Putovanje u Istanbul sa Bosporskim krstarenjem, Putovanje u Istanbul sa 2 noćenja u Sofiji, Putovanje u Istanbul sa posjetom Grand Bazaaru.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video), 2 noćenja s doručkom u Bugarskoj u hotelu 3* , 3 noćenje s doručkom u hotelu 3*u Istanbulu, jamčevinu putovanja, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, tradicionalna večera sa folklornim programom 35€, vožnja brodom po Bosporu 25€ doplata ze jednokrevetnu sobu 550kn, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

   Napomena
   Aranžman je kalkuliran na bazi 40 osoba.