Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Rim (A13212)

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   Putovanje u Pompeje, Rim, Napulj

   1. dan | ZAGREB, RIJEKA
   Polazak u 20:00 sati sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 23:00 sata. Noćna vožnja kroz hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz usputna stajanja tijekom puta.

   2. dan | RIM
   Dolazak u Rim u jutarnjim satima. Panoramski razgled grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak na razgledavanje grada: FORUM ROMANUM, COLOSEUM, CAPITOL, PIAZZA VENEZIA, VIA DEL CORSO, FONTANA DI TREVI, PANTEON, PIAZZA NAVONA, PIAZZA DI SPAGNA, MARCELLOV TEATAR, SAN GIOVANNI IN LATERNO, CRKVA SV. PETRA U OKOVIMA,... Povratak u hotel. Noćenje..

   3. dan | NAPULJ, POMPEJI
   Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet u POMPEJE i NAPULJ. Obilazak POMPEJA, čuvenog antičkog grada, koji je stradao erupcijom VEZUVA. Poslije podne panoramski razgled NAPULJA. Povratak u hotel. Noćenje.

   4. dan| RIM
   Doručak. Odlazak u razgled VATIKANA: PIAZZA SAN PIETRO S BERNINIJEVOM KOLONADOM, BASILICA DI SAN PIETRO, BERNINIJEV OLTAR, PAPINSKA KRIPTA, GROB SVETOG PETRA…Odlazak na razgledavanje KALISTOVIH KATAKOMBI I VIA APPIA ANTICA S CRKVOM QUO VADIS DOMINE. Povratak u hotel. Noćenje.

   5. dan | ORVIETO, RIJEKA, ZAGREB
   Doručak. Odlazak iz Rima. Dolazak u ORVIETO - specifičan biser arhitekture. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj. Dolazak u Rijeku.. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


   Provjerite i naše ostale ponude za putovanja u Rim: Putovanje u Rim, Pompeji, Sicilija, Rim, Napulj, Pompeji, Putovanje u Rim autobusom, City break Rim, Putovanje u Rim, Putovanje na jug Italije.

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • Cijena uključuje
    Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video), 3 noćenja s doručkom u HOTELU 3* U OKOLICI RIMA EURO HOTEL ROMA NORD www.eurohotel.it , stručno vodstvo i organizaciju puta, jamčevinu putovanja.

    Cijena ne uključuje
    Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete, fakultativni izlet u Napulj i Pompeje sa ulaznicom (45€), nadoplata za jednokrevetnu sobu - 490 kuna, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

    Napomena
    Aranžman je kalkuliran na bazi minimuma 40 osoba. Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete; Katakombe cca 5 €, Vatikan 10€, Koloseum – 6 €, Anđeoska tvrđava cca 6 €, Prema Turističkom zakonu u Rimu se zabranjuje kretanje autobusa, pa će Vas naš autobus dovesti do Rima, a po samom Rimu ćete morati koristiti javni prijevoz koji košta cca 11 € po osobi (3 dana).