Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Madeira - 5 dana

  Termini:
  29.10.2018
  Trajanje:
  5 Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov
  Odaberite termin i rezervirajte
  5.290,00 KNCijena od 4.990,00 KN
  Po osobi
  • Madeira - 5 dana
   Madeira - 5 dana
   Madeira - 5 dana
   Madeira - 5 dana
  Stranica za ispis
  Akcija: First minute

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB – LISABON - FUNCHAL

  Sastanak u zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta. Let za Lisabon zrakoplovom Croatia airlines  u 08.10h. Dolazak u Lisabon, oko 10.25h. Nastavak leta prema Madeiri kompanijom TAP u 12.30h, s dolaskom oko 14.15h. Slijedi vožnja do glavnog grada Funchala te razgled: šetnja povijesnim centrom grada, katedrala Se, tržnica, botanički vrt, radnje s tradicionalnim obrtima, vinski podrumi. Odlazak u hotel. Smještaj i noćenje.

  2. DAN | FUNCHAL-fakultativni izlet EIRA DO SERRADO-MONTE

  Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje ili pak odlazak na fakultativni poludnevni izlet do vrha Pico dos Barcelos s pogledom na zaljev. Predivan vidikovac s pogledom na Funchal te otočiće u daljini. Nastavak vožnje prema Eira do Serrado, te dalje prema selu Monte. Stanka u selu gdje se u crkvici Nossa Senhora da Monte nalazi grob posljednjeg habsburgovca  Karla, koji je došao ovdje u azil i tu umro 6 mjeseci kasnije. Povratak u Funchal te slobodno za uživanje u gradu, moru i suncu.. U večernjim satima moguća fakultativna večera u tipičnom restoranu, uz obavezno kušanje lokalnog specijaliteta „Espetada“ i lokalne plesove. Noćenje u hotelu.

  3. DAN | FUNCHAL - fakultativni izlet SANTANA                               

  Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje ili samostalno istraživanje rodnog otoka Cristiana Ronalda… Također je moguć fakultativni cjelodnevni izlet. Odlazak iz Funchala prema Camachu, koji je poznat po radionicama pletenja košara. Nakon kraćeg razgleda, nastavak za Pico do Areeiro, treću najvišu točku na otoku, na 1810m. Za bistrih dana, pogled na zaleđe otoka je izuzetan. Prolazak kroz šumu Laurissilvu  te vožnja prema vrtu Ribeiro Frio. Ovo je mjesto puno bogate vegetacije, s biljkama jedinstvenim za ovaj otok. Tu je i mala farma pastrva koja je postala obvezna stanica za svakog posjetitelja. Sljedeća stanica je Faial i ovdje predlažemo stanku za ručak. Povratak na glavnu cestu i vožnja prema Santani. Poznata po trokutastim kućama sa slamnatim krovovima i slikovitim vrtovima, predstavlja jednu od tradicionalnih slika otoka. Zatim vožnja prema Porto da Cruz, i dalje do vidikovca Portela, uz fascinantni pogled na dolinu i impozantnu stijenu Penha d'Águia. Nastavak prema Machicu, mjestu gdje su prvi puta stigli portugalski mornari 1419. g. Povratak prema Funchalu. Hotel, noćenje.

  4. DAN | FUNCHAL - LISABON

  Doručak. Transfer do zračne luke Funchal. Let prema Lisabonu u 08.40h, s dolaskom oko 10.20h. Odlazak u razgled grada autobusom u pratnji vodiča: prvo odlazak do poznate Belemske kule, Spomenika Otkrića te obližnje crkve i samostana sv. Jeronima odakle su kretali brodovi na plovidbu morima svijeta i gdje je sahranjen Vasco da Gama, pogled na most 25. Aprila (sličan Golden Gate mostu u San Franciscu) te spomenik Kristu kralju (po uzoru na onog u Rio de Janeiru); zatim slijedi povratak u centar grada te panoramski razgled Trg Marques de Pombal, Avenida Liberdade – jedna od najpoznatijih avenija Europe građena po uzoru na Champs-Elysees, Trgovi Restauradores, Rossio i Comercio,.. Slijedi vožnja kroz četvrti Alfama (dio grada koji je ostao sačuvan nakon katastrofalnog potresa 1755.) s razgledom katedrale sagrađene u 12. stoljeću, četvrti Baixa, Chiado i Bairro Alto s mnoštvom restorana, kafića, umjetničkih trgovina,... Odlazak u hotel. Smještaj. Slobodno poslijepodne za vlastite interese. Navečer fakultativno moguć odlazak na večeru s Fado progamom.

  5. DAN | LISABON - ZAGREB

  Doručak. Transfer do zračne luke. Let prema Zagrebu u 11.10h s dolaskom oko 15.20h.

  AZ-13118

  Rezervacije

  Odaberite termin

  • 5,290.00 KN
   4,990.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Portugal, Funchal

   Dvokrevetna soba, Hoteli 4*, Noćenje s doručkom
   29.10.2018 - 02.11.2018
   Dvokrevetna soba
   Akcija: First minute
  • 6,280.00 KN
   5,980.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Portugal, Funchal

   Jednokrevetna soba, Hoteli 4*, Noćenje s doručkom
   29.10.2018 - 02.11.2018
   Jednokrevetna soba
   Akcija: First minute

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb-Lisabon-Funchal-Lisabon-Zagreb, smještaj u hotelima 4* u 1/2 sobama s doručkom, stručnu pratnju tijekom putovanja, prijevoz autobusom uz razglede Funchala i Lisabona, jamčevinu i organizaciju putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Zrakoplovne pristojbe (1.390 kn),  jednokrevetnu sobu (990 kn), ulaznice za kulturno-povijesne spomenike, boravišnu taksu u Lisabonu (1 eur po osobi/noćenje plativo na licu mjesta)

   DOPLATA

   Doplata za jednokrevetnu sobu:  990 kn

   Fakultativni izleti / uplata u agenciji, min 15 osoba:

   Izlet Eira do Serrado 250 kn

   Izlet Santana 295 kn

   večera u restoranu na Madeiri 285 kn, večera u restoranu s Fado programom cc 390 kn

   Napomena: avio kompanija zadržava pravo promjene vremena  leta, a agencija zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

   PLAĆANJE

   30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 21 dan prije puta..

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Kod programa s charter letovima moguće su naknadne promjene vremena letova, te u tim slučajevima agencija ne preuzima odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.  Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo Vam uplatu putnog osiguranja.

   Cijena rađena na bazi minimum 20 putnika.