Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Kenija; Mombasa - 12 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Kenija; Mombasa - 12 dana
   Kenija; Mombasa - 12 dana
   Kenija; Mombasa - 12 dana
   Kenija; Mombasa - 12 dana
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB - ISTANBUL - MOMBASA

  Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 07:30 sati. Prijava na let Turkish Airlinesa za Istanbul. Odlazak aviona u 09:30 sati, dolazak u Istanbul u 12:30 sati po lokalnom vremenu. Nakon stanke, nastavak leta prema Mombasi u 20:55 sati. Noćni let.

  2. DAN | MOMBASA - (TAITA HILLS)

  Slijetanje u Zračnu luku u Mombasi u 04:15 sati ujutro po lokalnom vremenu. Obavljanje carinskih formalnosti i preuzimanje prtljage. Transfer do hotela. Doručak. Ulazak u sobe će biti moguć od 10:00 sati. Slobodno. Večera i noćenje.

  Fakultativna opcija: nakon slijetanja, odlazak na četverodnevni safari. Prvo idemo u Taita Hills koji se nalazi u jugoistočnom djelu Kenije. Po dolasku slijedi lagani “game drive safari”. Po završetku odlazak na ručak te smještaj u Sorova Salt Lick Game Lodge. Popodnevni odmor. U poslijepodnevnim satima odlazak na safari. Večera i noćenje. (Mogućnost noćnog safarija uz nadoplatu.)

  3. DAN | MOMBASA - (TAITA HILLS - AMBOSELI)

  Nakon doručka, slobodno za uživanje na plaži. Večera i noćenje.

  Fakultativna opcija: grupa koja je na safariju poslije doručka odlazi na jutarnji safari te po završetku safarija nastavlja prema Nacionalnom parku Amboseli. Putem se prolazi jednim od najdivljih i najljepših predjela Kenije. Po dolasku u Amboseli, posjet selu Masaia uz nadoplatu od 10 eura na licu mjesta. Potom odlazak u Sentrim Amboseli Camp. Ručak i popodnevni odmor. Park se nalazi uz granicu s Tanzanijom i proteže se na 392 km² površine. Brojne su atrakcije koje pruža: bogat fond divljih životinja (lavovi, slonovi, žirafe, bivoli, gepardi, zebre, hijene, impale...) te raznih ptica, posjet selu pripadnika plemena Masai, a pogled na moćnu planinu Kilimanjaro pruža poseban doživljaj. Nakon popodnevnog odmora odlazak na safari game-drive - vožnju kroz park vozilima s pomičnim krovovima koja pružaju najbolju mogućnost za fotografiranje. Večera i noćenje u kampu.

  4. DAN | MOMBASA - (AMBOSELI - TSAWO EAST) 

  Nakon doručka, slobodno za uživanje na plaži. Večera i noćenje. Fakultativna opcija: oni koji su se dan ranije odlučili za safari, nakon doručka imaju kratki game-drive u Amboseliju te nastavljaju prema Nacionalnom parku Tsawo East. Ovo je najveći i najstariji park u Keniji koji se proteže na 13.747 km² površine. Osim toga, poznat je kao stanište lavova, bivola, slonova i geparda, ali i brojnih drugih divljih životinja i ptičjih vrsta. Po dolasku u Tsawo kratki game drive, smještaj u Ashnil Aruba Lodge ili slično, ručak te popodnevni odmor. Slijedi vožnja po Nacionalnom parku Tsawo East, večera i noćenje.

  5. DAN | MOMBASA - (TSAVO EAST)

  Doručak. Slobodno.

  Fakultativna opcija: nakon doručka odlazak na jutarnji safari. Po završetku odlazak prema Mombasi gdje stižemo oko 15 sati. Ručak nije uključen u cijenu. Smještaj u hotel. Večera, te noćenje.

  6. DAN | MOMBASA

  Doručak. Odmaranje i kupanje na prekrasnoj obali Indijskog oceana. Večera.

  7. DAN | MOMBASA - (RAZGLED MOMBASE)

  Doručak. Slobodno vrijeme.

  Fakultativna opcija: poludnevni razgled Mombase.
  Večera. Noćenje.

  8. DAN | MOMBASA

  Doručak. Odmaranje i kupanje na prekrasnoj obali Indijskog oceana. Večera.

  9.-11. DAN | MOMBASA

  Doručak. Slobodno vrijeme.

  Fakultativna opcija: mogućnost odlaska na izlet na otok Wasini, što uključuje ronjenje na dah (s dihalicom) i razgledavanje podvodnog svijeta prekrasnog koraljnog grebena. U cijenu izleta uključen i ručak. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Večera, noćenje.

  12. DAN | MOMBASA

  Transfer autobusom do zračne luke u 01:00 sati. Polazak zrakoplova za Istanbul u 03:45 sati. Slijetanje u Istanbul u 10:50 sati te nastavak leta za Zagreb u 18:05 sati. Predviđen dolazak u Zagreb oko 19:10 sati po lokalnom vremenu.

  10.11.-21.11.2018. GARANTIRANI POLAZAK

  05.01.-16.01.2019. GARANTIRANI POLAZAK


  808118-BP

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov

  Napomene

  • Datumi polazaka
   10.11.2018. 05.01.2019.
   Ultra First Minute cijena 6.590,00 kn
   7.490,00 kn

   Ultra First Minute cijena za polazak 10.11. vrijedi do 20.08. ili do popunjenja kapaciteta po UFM cijeni
   First Minute cijena za polazak 10.11. vrijedi do 10.09. ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

   Ultra First Minute cijena za polazak 05.01.2019. vrijedi do 05.10. ili do popunjenja kapaciteta po UFM cijeni
   First Minute cijena za polazak 05.01.2019. vrijedi do 05.11. ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni


   Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe:

   • 2.490 kn po osobi

    

   CIJENA UKLJUČUJE

   Povratni zrakoplovni prijevoz Zagreb - Mombasa-Zagreb, smještaj u hotelu Traveller´s Beach 4* na bazi na bazi 10 polupansiona, povratni transfer od aerodroma do hotela u Mombasi, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana 

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Zrakoplovne pristojbe u iznosu - 2.490 kn, nadoplata za jednokrevetnu sobu - 1.490 kn, doplata za safarije (plaćanje na licu mjesta ili prilikom rezervacije putovanja), kenijsku vizu; dobije se u zračnoj luci u Mombasi (cijena: 50 USD ili 40 EUR). U putovnici moraju biti slobodne minimalno dvije prazne stranice, Putno osiguranje

   POPUST

   Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem - 750 kn popusta

   Cijene fakultativnih izleta (plaćanje na licu mjesta)
   Razgled Mombase - 25 EUR (poludnevni), otok Wasini - 120 EUR (cjelodnevni), cijene safarija na upit 

   Napomena:

   Iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

   Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

   Granične, vizne i zdravstvene formalnosti

   Za državljane Republike Hrvatske  viza za Keniju je potrebna. Putovnica mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska u Keniju te imati barem dvije prazne stranice za vizu. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Molimo da se prije uplate aranžmana konzultirate sa svojim liječnikom o rizicima putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

   Minimalan broj putnika za putovanje je 16. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja.

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.