Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Južnoafrička republika (JT4212)

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Zrakoplov
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. dan | 1.4., nedjelja | ZAGREB – ISTANBUL – CAPETOWN
   Dolazak u Zračnu luku Zagreb u 13,00 sati. Prijava na let za Istanbul u 14,45 sati na letu TK 1054 (Turkish Airlines). Nastavak leta za Capetown na liniji TK 40 u 23,25 sati. Noćni let.

   2. dan | 2.4., ponedjeljak | CAPETOWN
   Slijetanje u Capetown u 11,40 sati. Carinske i granične formalnosti. Prijevoz do hotela 4* uz kratak panoramski razgled grada. Cape Town se smjestio ispod stjenovite planine na obali zaljeva Table, okružen brdima, pješčanim plažama i vinogradima. Smještaj u hotel, slobodno poslijepodne za odmor, noćenje.

   3. dan | 3.4., utorak | CAPETOWN
   Doručak. Odlazak na razgled Capetowna: ukoliko ujutro vrijeme dopušta uspon žičarom na planinu Table (vožnja traje 3 minute). Pod kabine se okreće i omogućava pogled od 360° na Table Bay i obližnje plaže. Na vrhu možete šetati uređenim stazama i uživati u pogledu na grad. Nastavak razgleda grada: južnoafrički muzej, zgrada parlamenta, gradska vijećnica, četvrt Malay, četvrt šest muzeja, trg Green Market, Signal Hill, te Waterfront, poznatom po trgovinama, restoranima i barovima. Slobodno poslijepodne, noćenje.

   4. dan | 4.4., srijeda | CAPE TOWN – CAPE POINT – CAPE TOWN
   Doručak. Odlazak na fakultativni izlet na Cape Point (uz doplatu): putovanje kroz predivno predgrađe Sea Pointa, duž obale te kroz Chapman's Peak Drive, jednu od najspektakularnijih luka na svijetu. Odlazak u Haut Bay te slobodno vrijeme. Po želji (uz doplatu) mogućnost odlaska do Duiker otoka na kojoj se nalazi kolonija morskih lavova. Nastavak vožnje  do prirodnog rezervata Cape Point, kako biste vidjeli mjesto gdje se sastaju Indijski i Atlantski ocean. Odlazak do vidikovca odakle se vidi rt Dobre nade. U povratku posjet koloniji pingvina nastanjenoj na plaži pored mjesta Boulders. Nastavak vožnje prema botaničkom vrtu Kirstenbosch, staništu više od 4.000 autohtonih vrsta biljaka. Povratak u hotel. Noćenje.

   5. dan | 5.4., četvrtak | CAPE TOWN – CAPE WINELANDS – CAPE TOWN
   Doručak. Odlazak na fakultativni izlet (uz doplatu) u Stellenbosch, pokrajinu poznatu po kvalitetnim vinima. Odlazak do Franschhoeka, prolazak pored vinograda te posjet vinariji Boschendal Estate uz degustaciju vina. Povratak u Cape Town poslijepodne. Noćenje.

   6. dan | 6.4., petak | CAPE TOWN – JOHANNESBURG – PERTORIA – PILANSBERG
   Doručak. Slobodno vrijeme do polaska u zračnu luku Capetown. Prijava na let za Johanessburg. Slijetanje u Johannesburg, panoramski razgled grada Pretoria te odlazak u nacionalni park Pilansberg. Prijevoz do Pilansburga, smještenog unutar drevnog vulkana. Smještaj u lodge 4* koji se nalazi unutar nacionalnog parka Pilansberg. Predvečer odlazak na kraći foto safari. Budući su životinje aktivne u večernjim i ranim jutarnjim satima ovo je najbolja prilika vidjeti životinje nacionalnog parka u njihovim aktivnostima. Povratak u hotel, večera i noćenje.

   7. dan | 7.4., subota | NACIONALNI PARK PILANSBERG – SUN CITY – NACIONALNI PARK PILANSBERG
   Doručak. Rano jutarnje buđenje i odlazak na promatranje divljači. Vodič će vas odvesti do područja s kojih uz malo sreće možete s udaljenosti vidjeti «veliku petorku» lava, leoparda, nosoroga, slona i bizona te isto tako razne vrste antilopa poput žirafe, kudua, babuna, impale… Po povratku odmor uz bazen. Poslijepodne mogućnost odlaska (predlažemo individualni odlazak autobusom) u Sun City, kraljevstvo zadovoljstva, kasino resort i igralište jet seta, s predivnim vodenim oazama i polutropskim vrtovima, okruženim starom vegetacijom. Povratak u lodge. Večera. Noćenje.

   8.dan | 8.4., nedjelja | NACIONALNI PARK PILANSBERG
   Doručak. Slobodno vrijeme za odmor u lodge-u. Večera i noćenje. 

   9. dan | 9.4., ponedjeljak | PILANSBERG – JOHANNESBURG – ISTANBUL
   Doručak. Odjava iz hotela te vožnja do Johannesburga. Panoramski razgled grada te odlazak u zračnu luku u Johannesburgu. Prijava na let TK 41 u 19,25 sati za Istanbul. Polijetanje zrakoplova, noćni let.

   10. dan | 10.4., utorak | ISTANBUL – ZAGREB
   Slijetanje u Istanbul u 06,20 sati. Nastavak leta za Zagreb u 12,40 sati na liniji TK 1053. Slijetanje u Zagreb u 13,50 sati.


   Karakteristike

   Prijevoz

   • Zrakoplov

   Napomene

   • Cijena uključuje
    Prijevoz zrakoplovom na liniji prema programu u ekonomskom razredu putovanja – dozvoljena težina prtljage 20 kg po putniku, smještaj u hotelima 4* prema programu, obroke i razglede prema programu, lokalnog vodiča tijekom razgleda, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, organizaciju i pripremu putovanja.

    Cijena ne uključuje 
    Zrakoplovne pristojbe – promjenjive do datuma izdavanja karata, viza za Južnoafričku Republiku – ishodi se u Budimpešti 350 kn + trošak ishođenja iste 550 kn, ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju a nisu navedeni u cijeni aranžmana, obroke koji nisu uključeni u cijenu, osobne troškove tijekom putovanja i napojnice lokalnim davateljima usluge, paket putnog osiguranja (zdravstveno, od nezgode, osiguranje prtljage  i osiguranje od otkaza).

    Dokumenti potrebni za izradu vize
    Ishođenje vize se čeka do 15 dana. Potrebno mi je dostaviti sve original dokumente s putovnicom.
    Viza se dobiva isključivo po rezervaciji zrakoplovne karte i nema mogućnosti promjene. Potrebno je ispuniti formular koji Vam šaljemo emailom ručno u cijelosti štampanim slovima. Putovnica mora vrijediti najmanje 2 mjeseca od izlaska iz Južne Afrike, te obavezno imati 3 prazne vizne stranice (jedna za drugom). Potrebna je 1 fotografija sa svijetlom pozadinom te slijedeći dokumenti: dokaz o financijskim sredstvima (potvrda o posjedovanju novčanih sredstava na deviznoj knjižici), potvrda o zaposlenju i plaći te korištenju godišnjeg odmora ili potvrda od fakulteta o studiju za studente. Za osobe starije od 60 g. liječnička potvrda o sposobnosti putovanja. Svi dokumenti moraju biti na engleskom jeziku, uključujući i vjenčane listove.

    Preporučamo Allianz putno osiguranje.