Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Japan

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Japan
   Japan
   Japan
   Japan
  Stranica za ispis

  Program putovanja

   

  1. DAN | ZAGREB – DUBAI

  Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci dva sata prije polijetanja. Let za Dubai u 15:40 h/slijetanje u 23:20.

  2. DAN | DUBAI-TOKYO

  Polijetanje za Tokyo u 02:40 (let EK 318). Slijetanje u zračnu luku Narita Tokyo u 17:35 h, slijedi transfer do grada, smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za večernje šetnje i prve dojmove o japanskoj prijestolnici. Noćenje.

  3. DAN | TOKYO

  Doručak u hotelu.Cjelodnevni razgled: trg i park oko kraljevske palače, hram Meiji Jingu (svetište posvećeno caru Meijiu i carici Shoken), Harajuku-omiljeno okupljalište mladih, Omotesando-elegantna trgovačka ulica s trgovinama svjetskih brandova, poznata i po čuvenim Harajuku djevojkama i njihovom neobičnom modnom izričaju. Ručak u gradu. Transfer do hotela ,  slobodno poslijepodne i večer.

  4. DAN | TOKYO

  Doručak u hotelu. Slijedi cjelodnevni nastavak razgleda Tokija: vrt Hamarikyu iz Edo razdoblja, jedan od najljepših pejsažnih parkova Tokija; plovidba rijekom Sumida koja prolazi središtem grada; hram Asakusa Kannon (jedan od najživopisnijih tokijskih hramova); Ručak u obližnjem restoranu. Nakamise arkade u kojima se prodaju tipični japanski suveniri; Akihabara: gradska četvrt poznata kao "najveći dućan elektronike na svijetu", Ginza – trgovačka žila kucavica (robne kuće, restorani,galerije). Povratak u hotel.

  5. DAN | TOKYO – NIKKO – TOKYO

  Nakon doručka odlazak autobusom na cjelodnevni izlet u NIKKO, nacionalni park sa UNESCO-vog popisa svjetske baštine. Nakon obilaska svetišta Toshogu, mauzoleja prvog Tokogawu Shoguna slijedi ručak u lokalnom restoranu, a potom vožnja  cestom serpentina "Irohazaka Driveway" do podnožja planine Nantai gdje se nalazi slikovito jezero Chuzenji i jedan od najljepših vodopada u Japanu, vodopad Kegon. Povratak u hotel.

  6. DAN | TOKYO – FUJI -HAKONE

  Doručak.. Odjava iz hotela  te odlazak autobusom prema planini Fuji (3.776 m) (cca 3h vožnje) Ukoliko vremenski uvjeti posluže, s pete postaje (2.305 m/nv) imat ćete prekrasan pogled na ruralni Japan.                Nastavak vožnje prema Hakoneu. Ručak u lokalnom restoranu. Plovidba jezerom Ashi koje je nastalo prije 3 tisuće godina nakon vulkanske erupcije. Planiran je i posjet  vulkanskoj dolini Owakudani (ovisno o vulkanskoj aktivnosti).Slijedi uspon žičarom na planinu Komagatake s impresivnim pogledom na gradić Hakone i okolicu. Dolazak u Hakone, smještaj u hotel.

  7. DAN | HAKONE – KYOTO 

  Doručak u hotelu. Transfer autobusom  do Odaware gdje se ukrcavamo na superbrzi vlak Shinkansen za Kyoto. Po dolasku u Kyoto razgled grada autobusom: zen-hram Kinkakuji koji je pod zaštitom UNESCO-a, dvorac Nijo iz 17.stoljeća koji plijeni impresivnim eksterijerima ali još i više dekoracijom interijera. Ručak tijekom razgleda. Slijedi svetište Kiyomizu, jedan od najpoznatijih japanskih lokaliteta: hram iz 1633.godine spada u svjetsku spomeničku baštinu a bio je jedan od kandidata za novih 7 svjetskih čuda. Transfer do hotela.

  8. DAN W KYOTO  (FAKULTATIVNO: HIROŠIMA)

  Poslije doručka slobodan dan u tisućljetnoj japanskoj prijestolnici. Noćenje u hotelu.

  Fakultativno: cjelodnevni izlet u Hiroshimu: transfer do željezničke stanice u Kyotu, a potom  superbrzim vlakom Shinkan-sen .O strahotama koje su proživjeli njeni stanovnici svjedoče Memorijalni park mira  te  Memorijalni muzej mira.Ručak u lokalnom restoranu.Vožnja trajektom do otočića Miyajima te obilazak svetišta Itsukushima, jednog od bisera s UNESCO-vog popisa. Prijevoz super brzim vlakom Shinkansen do Osake. 

  Cijena fakultativnog izleta za grupu od min. 10 osoba: 2.840 kn po osobi, za grupu od min. 15 osoba: 2.550 kn po osobi

  9. DAN | KYOTO  - NARA – OSAKA

  Nakon doručka polazak na razgled hrama Fushimi Inari Taisha posvećenog šintoističkom bogu riže i poznatog po tisućama drvenih "Torii-vrata". Slijedi muzej Gekkeikan Okura Sake posvećen sakeu-najpoznatijoj japanskoj žestici od riže.

  Nastavak autobusom u Naru, jedan od najljepših japanskih gradova. Posjet budističkom hramu Todaiji u kojem se nalazi najveća brončana skulptura Bude na svijetu. Okoliš hrama nastanjuju tisuće srni "svetih životinja" koje se "druže" s posjetiocima. Slijedi svetište Kasuga Taisha (razgleda se samo izvana) koje je posvećeno zaštitnici Nare. Oko hrama su vjernici ostavili mnoštvo svjetiljaka kao zavjet. Nakon šetnje Nara parkom slijedi ručak  i polazak prema Osaki. Po dolasku u Osaku, smještaj u hotel u središtu grada. Slobodno za šetnje gradom.Noćenje.

  10. DAN | OSAKA

  Doručak u hotelu. Slijedi razgled Osake: šetnja čuvenom tržnicom Kuromon.Posjet dvorcu Osaka s impresivnim zidinama. Dao ga je sagraditi vladar Toyotomi u 16.stoljeću. Nastavljamo razgled posjetom  gradskoj četvrti Dotonbori  prepunoj tipičnih japanskih restorana. Uspon na vrh zgrade-vidikovca  "Umeda Sky Building". S vrha zgrade impresivan pogled na  panoramu Osake  i obližnjih gradova Kobe i Kyoto koji čine jedinstvenu urbanu aglomeraciju. Večera u gradu. Navečer transfer u zračnu luku, polijetanje za Dubai u 23:45 h (let EK 317).

  11. DAN | DUBAI – ZAGREB 

  Slijetanje u Dubai u 05:15 h, te nastavak letom za Zagreb (EK 129) u 09:20/slijetanje u 13:25 sati.

  ITC-0301119

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Letovi Zagreb-Tokio,Osaka-Zagreb na avio-kompaniji Emirates (ekonomska klasa), smještaj u hotelima 3* (lokalna kategorizacija) na osnovi noćenja s doručkom, 7 ručkova i jedna večera prema programu, sve transfere prema programu, prijevoz putničkim i shinkansen vlakovima, izlete, razglede i ulaznice prema programu, prijevoz jednog komada prtljage po osobi posebnim prijevozom iz Hakonea u Kyoto, hrvatskog stručnog pratitelja tijekom putovanja, japanske vodiče na engleskom jeziku

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Arodromske takse: 3.480 kn , policu putnog osiguranja

   Cijena aranžmana je izračunata na osnovi cijena usluga u JPY (japanski jen) po prodajnom tečaju Zagrebačke banke važećem na dan 01.10.2018., te za minimum 15 putnika. Za povećanje tečaja više od 5% , agencija zadržava pravo povećanja cijene. Za grupu od 10 do 14 putnika cijena aranžmana se povisuje za 5%.

    

   NAČIN PLAĆANJA

   Prilikom prijave uplaćuje se 4.000 kn, slijedećih 4.000 kn treba se uplatiti najkasnije do 18. ožujka 2019, a preostalih 60% može se platiti u ratama do 6 mjeseci, bez kamata.

    

   Putnicima nudimo putno osiguranje-informacije  u agenciji.