Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Terme Olimia: Wellnes hotel Sotelia 4*

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

    

   Wellness hotel Sotelia ****s

   OBITELJSKI BONUS: BORAVAK ZA 2 DJECE BESPLATNO 

   OBITELJSKI BONUS: Dijete mlađe od 11,99 godina te dijete do 4,99 godina (u sobi zajedno sa 2 odrasle osobe) kod rezervacije najmanje 4 dana/3 noćenja boravi besplatno.

    

   Svi paketi uključuju:

   smještaj u klimatiziranoj sobi sa balkonom, kupaći ogrtač, dnevno svježe voće u sobi, doručak i večera u restorani Basilicum, kupanje na svim bazenima sa termalnom vodom: bazenima Wellness centra Termalija, u hotelskom bazenu, u termalnom parku Aqualuna i u Termama Tuhelj, termalna voda u sobi, ulaz u svijet sauna u Wellness centar Termalija, popust na cjelodnevni ulaz u Wellness Orhideliu, testiranje vida u optici Gobec kod 4 noćenja i više, aquaaerobik po programu, jutarnja tjelovježba, upotreba fitnes studija, bogat dnevni program sportsko-kulturne-zabavne i izletničke animacije, animacija za najmlađe u »Mini klubu«, petkom i subotom - noćno kupanje u Wellness centru Termalija, gratis internet u sobi, svaku večer živa glazba u Gostionici Lipa.

   Kod boravka 7 noći i više izlet prema programu s cestovnim vlakom u Olimje ili Rogašku Slatinu (panoramska vožnja sa razgledom)

    

   + dodatno:

   Svakodnevno razna događanja u Termalnom parku Aqualuna, koja vas fascinira sa bazenom sa valovima, bazenom sa uznemiravajućim vodnim kaskadama, stazama za brzi spust sa divljim zavojima te Aqua jungle za najmlađe. Novost ovog ljeta – životinje u Aqualuni!

   Napomene

   • Cijene važe za dvokrevetnu sobu po osobi u gore navedenim terminima. Zadržavamo pravo do promjena cijena.

    Doplate: boravišna pristojba 1,00 € po osobi na dan / jednokrevetna soba 26,00 € na dan / hotelski apartman 30 % cijene paketa po osobi  / puni pansion 15,00 € po osobi na dan / ulaz u najluksuzniji termalni centar Wellness Orhidelia  - 15,00 € po osobi na dan /

    Popusti: 10 % za umirovljenike kod paketa 5 dana ili više (4x polupansion).