Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Europa Park-München-Salzburg (E6112)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Svjetski grad sa srcem ili najveće selo svijeta?

   München, grad superlativa ili najveće selo svijeta? Odlučite sami! 
   München je grad koji potajnu obožavaju u svim dijelovim svijeta. Iako je München poslije Berlina i Hamburga treći po veličini grad u Njemačkoj. (cca 1,2 milijuna stanovnika), ni jedna metropola nije sačuvala toliko srdačnog šarma. Možda je to zbog tople klime, zahvaljujući jugu u Münchenu je uvijek par stupnjeva toplije. Možda je to geografska blizina Italije ili tipičan način života Bavaraca.


   Svojim posjetiteljima se prezentira kao "svjetski grad sa srcem" i kao galantan gostoprimac: bilo da želite vidjeti Marienplatz, pivovaru, engleski vrt ili Viktualienmarkt - München nudi za svakog ponešto. Voila, tri pinakoteke uživaju ugled svjetskih muzeja, dok je minhenska filharmonija glazbeni orkestar na najvišem svjetskom nivou. Ljubiteljima arhitekture pri posjetu povijesnih građevina srce jače zakuca. Nema oblasti u kojoj München nije bar malo bolji, ljepši, nerijetko i nešto skuplji od drugih njemačkih gradova. Kultura, način života, provođenje slobodnog vremena i na kraju voda čine ovu alpsku metropolu najdražim gradom Njemačke.
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB – MUNCHEN
  Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, peron 502 – 506. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u München. Razgled bavarske metropole uz stručnog vodiča: MARIENPLATZ, FRAUENKIRCHE, RESIDENZ PALACE, SREDNJEVJEKOVNI HOFBRAUHAUS, BAVARSKI PARLAMENT, KRALJEVSKA PALAČA, OPERA, FELDERRNHALLE. Slobodno vrijeme za shooping. Uživajte u poznatim bavarskim pivnicama i nezaobilaznim tradicionalnim gastronomskim specijalitetima. Smještaj u hotel. Noćenje.

  2. dan | MUNCHEN – EUROPA PARK – MUNCHEN
  Doručak. Polazak iz hotela u 7.30 sati. Cjelodnevni izlet u EUROPA PARK. Park sadrži više od sto vožnji, uključujući devet "roller coastera", od kojih je najstariji Alpenxpress Mine Train, čiji vagoni jure kroz rudnik dijamanata ukrašen vatrom i dimom. Najveći je Silver Star, s visinom od 72 metra i maksimalnom brzinom od 132 km/h. Najnoviji je Pegasus, obiteljski "coaster" otvoren 2006…. Polazak iz Europa parka u 19:00 sati. Povratak u hotel u Munchenu. Noćenje.

  3. dan | MUNCHEN – SALZBURG – Rudnici soli BAD DURRNBERG - ZAGREB
  Doručak. Odjava iz hotelskih soba. Dvosatna vožnja do Salzburga. Obilazak središta grada: Katedrala, utvrda Hohensalzburg, Petrova crkva sa starim gradskim grobljem, Mozart platz, Getreidegasse s Mozartovom rodnom kućom, palača i parkovi Mirabell. Slobodno vrijeme za šetnju, uživanje u fantastičnoj atmosferi grada i/ili ručak. U poslijepodnevnim satima kraća vožnja (pola sata) za Bad Durrnberg. Posjet drevnim rudnicima soli uz vožnju vlakom do samog središta planine i prijelaz preko podzemnog jezera. Posjet završava projekcijom filma o rudniku. Posjet rekonstruiranom Keltskom selu, gdje ćemo upoznati njihov drevni način života.Slijedi povratak kući, kroz Austriju uz kraća zaustavljanja putem, te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotel 3* u okolici Munchenu, na osnovi noćenja sa buffet doručkom, razgledi prema programu, pratitelja putovanja i organizaciju putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu izrekom navedene kao uključene, ulaznicu za Europa park, ulaznicu za rudnik soli, te troškove osobnih narudžbi, doplata za jednokrevetnu sobu 250 kn

   Informativne cijene ulaznice
   Ulaznica za Europa park po osobi 26 Eur, Ulaznica za rudnike soli Bad Durrnberg 110 kn, ulaznice za objekte koji se posjećuju.

   Preporučamo Allianz putno osiguranje.