Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Krk-2 dana-autobus

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. dan | ZAGREB - KRK
   Polazak u 7:00 sati iz Zagreba (parkiralište s južne strane Gradskog poglavarstva). Putovanje autobusom kroz Gorski kotar do otoka Krka uz kraće usputno zaustavljanje. Dolazak do grada Krka. Razgled grada: Katedrala Marijina Uznesenja, Crkva Blažene djevice Marije od zdravlja i benediktinski samostan, Crkva Sv. Kvirina, gradski bedemi...

   Slobodno vrijeme za šetnje i uživanje u Krku do 14:00 sati kada je predviđen polazak prema Puntu s kojeg je organiziran prijevoz brodicom na Košljun. Otočić Košljun je nastanjen od rimskog doba, poznat po franjevačkom samostanu s crkvom. Razgled samostana… Povratak u Punat brodićem te smještaj u hotel 2/3*. Večera. Noćenje.

   2. dan | KRK - ZAGREB
   Doručak. Odlazak do Jurandvora te posjet crkvici Sv. Lucije u kojoj je pronađena Bašćanska ploča – nacionalni spomenik kulture hrvatskog naroda. Razgled crkvice uz stručnu prezentaciju te odlazak do Baške - jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija hrvatskog Jadrana. Uživanje u čarima pitomog zaljeva, koji je okružen vinogradima, maslinicima, brnistrom, te slikovitom pozadinom krševite planine Velebita i otočića Prvića, koji kao da štite sa svih strana jedinstvenu šljunčanu plažu dugu 1800 m, za koju s pravom kažu da je jedna od najljepših na Jadranu.

   Slobodno vrijeme do 16:00 sati kada je predviđen polazak prema špilji BISERUJKI. Biserujka svojom dužinom od oko 110 m i veličinom svog podzemnog prostora zaista oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. Temperatura u špilji je u toku čitave godine od 10 do 13 Celzijevih stupnjeva, a povremeno procjeđivanje, kapanje sa stropa ili vlaženje u podzemlju je samo iza kišnih razdoblja. Uređenim i sigurnim stazama prolaz kroz špilju dostupan je svima - od djece do starijih osoba.

   Nakon razgleda polazak prema Zagrebu. Uz kraća zaustavljanja tijekom putovanja dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

    

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • Cijena uključuje  

    Prijevoz modernim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 2/3* na Krku na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvo i trokrevetnim sobama, razgled grada Krka, prijevoz brodicom te ulaznicu za samostan na Košljunu, ulaznicu za Jurandvor, ulaznicu za razgled špilje Biserujke, pratitelja putovanja, troškove jamčevine i organizacije putovanja.