Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova godina u Sofiji 2017 - 5 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB 

  Polazak autobusa u 20:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 . Polazak u 22:30 sati  ispred hotela Zovko / pumpa Zovko na ulazu u S.Brod. Noćna vožnja prema Bugarskoj uz kraća zadržavanja tijekom puta.

  2. DAN | SOFIJA 

  Dolazak u SOFIJU u jutarnjim satima. Panoramski razgled grada Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: BAZILIKA SV. SOFIJE, ST. NEDELJA , ROTONDA SV. JURJA, SV. PETKA SAMARDŽIJSKA, GRADSKE ZIDINE IZ XII. STOLJEĆA, KATEDRALA ALEKSANDRA NEVSKOG, BAŠI DŽAMIJA… Povratak u hotel.  Večernji izlazak u neki od brojnih pubova i klubova…  Noćenje.

  3. DAN | SOFIJA - SAMOSTAN RILA 

  Doručak. Fakultativni izlet u SAMOSTAN RILA UTEMELJEN U 10 ST., POD ZAŠTITOM UNESCO-A SA BROJNIM FRESKAMA, IKONAMA, ĆELIJAMA MONAHA... Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za šetnju. Preporučujemo tradicionalnu bugarsku večeru s folklornim programom.  Nakon večere mogućnost odlaska u jedan od brojnih noćnih klubova u Sofiji. Noćenje.

  4. DAN | SOFIJA -  NOVA 2017. 

  Doručak. Mogućnost posjeta CRKVI U BOJANI  KOJA JE POD ZAŠTITOM UNESCO-A TE JEDAN OD NAJZANIMLJIVIJIH PRIMJERA SREDNJOVJEKOVNE UMJETNOSTI  ISTOČNE EUROPE, ODLAZAK U  NACIONALNO-POVIJESNI MUZEJ GDJE ĆEMO UPOZNATI BUGARSKU KROZ STOLJEĆA. Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2017. u nekom od elitnih noćnih klubova u gradu ili na ulicama Sofije.  SRETNA NOVA 2017... Noćenje.

  5. DAN | SOFIJA  - BEOGRAD - ZAGREB  

  Kasno ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Odlazak iz Sofije.  Nastavak vožnje prema Beogradu. Po dolasku u Beograd razgled grada: TRG REVOLUCIJE, »ČUVENA« SKUPŠTINA, TERAZIJE, TRG REPUBLIKE, KNEZ MIHAJLOVA, KALEMEGDAN SA KOJEG SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA UŠĆE SAVE U DUNAV. Putovanje prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i  odmore tijekom puta. Dolazak u S.Brod. Dolazak u Zagreb  u kasnim večernjim satima.

  A-1511916

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu po izboru,  razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju,  tradicionalna bugarska večera sa folklornim programom 30€, izlet u SAMOSTAN RILA 25€,  dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

   WEB STRANICE HOTELA U PONUDI

   HOTEL AKORD 3* www.hotel-akord.com (ŠIRI CENTAR)

   HOTEL HILTON SOFIA 5*  www.hilton.com (CENTAR)

   ZA SVE GOSTE HOTELA HILTON  BESPLATAN PRISTUP HILTON  HEALTH CLUBU - FITNESS, SAUNA, PARNA KUPELJ, UNUTARNJI BAZEN,...