Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova godina u Ostravi (A53-11|11)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB
  Polazak u 23:00 sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

  2. dan | OSTRAVA
  Dolazak u Ostravu u jutarnjim satima. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: NOVA GRADSKA VIJEĆNICA SA JEDINSTVENIM STAKLENIM TORNJEM IZ 1920., ROMANIČKA CRKVA SV. VACLAVA, DRVENA CRKVA SV. KATARINE, STAROGRADSKA VIJEČNICA IZ 16. ST., NEORENESANSNA KATEDRALA IZ 19. ST., ŠLESKOOSTRAVSKI HRAD… Fakultativni posjet MUZEJU RUDARSTVA. Navečer odlazak u ulicu Stodolni (FENOMEN ULICE STODOLNI), sa preko 60 klubova, barova i pubova (svaki sa jedinsvenom atmosferom) na malom prostoru, gdje ćemo se sjajno zabaviti... Povratak u hotel. Noćenje.

  3. dan | OSTRAVA
  Doručak. Šetnja gradom i slobodno vrijeme, te uživanje u prednovogodišnjem ugođaju. Povratak u hotel. Večernji izlazak. Noćenje.

  4. dan | OSTRAVA , NOVA 2012.
  Doručak. Pripreme za doček NOVE 2012. Doček NOVE 2012. u nekom od brojnih barova i diskoteka ulice STODOLNI ili na prekrasno okićenim gradskim trgovima sa kuhanim vinom..... Noćenje.

  5. dan | ZAGREB
  Kasno ustajanje. Doručak. Šetnja gradom i slobodno za razgledavanje i uživanje u novogodišnjem ugođaju . Polazak prema Zagrebu oko podneva. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb oko ponoći.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video); 3 noćenja s doručkom u HOTELU PARK INN 4* www.ostrava.rezidorparkinn.com, razglede prema programu; stručno vodstvo i organizaciju putovanja.putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativni posjet MUZEJU RUDARSTVA, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

   Napomena
   HOTEL PARK INN 4* www.ostrava.rezidorparkinn.com Aranžman je kalkuliran na bazi 40 osoba.