Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Brijuni-jednodnevni izlet-autobus

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   Polazak autobusa iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva) u 6:00 sati. Polazak autobusa u pravcu Karlovca i Istre do Rovinja. Po dolasku šetnja gradom: razgled starog grada, barokne trobrodne crkve Sv. Eufemije, Zvonika visine 60 m sa jedinstvenim kipom sv. Eufemije na vrhu...

   Uživanje u prekrasnom pogledu koji se pruža na skupinu od 14 otoka od kojih je najveći Crveni otok na kojem se je nekada nalazio benediktinski, potom franjevački samostan, a danas jedan od rovinjskih hotela. Slobodno vrijeme za uživanje u znamenitostima grada, kavi, ručku...

   Nastavak puta do Fažane te u 13:00 sati polazak iz centralne luke Fažana prema Brijunima. Okupljanje grupe na Trgu prijateljstva ispred prezentacijske ploče Brijuna i upoznavanje posjetitlja s njegovom bogatom poviješću od perioda mezozoika do danas, prirodnim ljepotama čija su posebnost stoljetne šume hrasta crnike, šume lovora, mediteranska makija te parkovi-šume.

   Vožnja dijelom nekada jednog od najvećih golf terena u Europi, prolaz kroz safari park i zaljev Verige. Polusatna stanka u bistrou “Školjka” prigoda je za osvježenje i kupovinu suvenira. Posjet crkvi Sv. Germana iz XV st. u kojoj se nalaze kopije srednjevjekovnih fresaka i kopije spomenika pisanih glagoljicom te orginalni crno-bijeli rimski mozaik iz zaljeva Verige. Razgledavanje prirodoslovnog muzeja i foto izložbi. Ukrcaj na brod za Fažanu.

   Oko 17:30 sati polazak prema Zagrebu. Uz kraća usputno zaustavljanje dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • Cijena uključuje  

    Prijevoz autobusom prema programu, ulaznicu za Nacionalni park Brijuni, razgled Brijuna prema navedenom programu uz stručnog vodiča, pratitelja putovanja, jamčevino osiguranje te organizaciju putovanja.