Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Krakov - 4 dana

  Termini:
  05.10.2018
  Trajanje:
  4 Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  1.390,00 KNCijena od 1.290,00 KN
  Po osobi
  • Krakov - 4 dana
   Krakov - 4 dana
   Krakov - 4 dana
   Krakov - 4 dana
  Stranica za ispis
  Akcija: First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Program putovanja

  Moguć polazak iz Karlovca na datum 05.10.2018.

  Program bez noćne vožnje  uz razgled Brna i Bratislave

  1. DAN | ZAGREB –BRNO -  KRAKOV

  Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 05:00 sati. Moguć polazak iz Karlovca sa autobusnog kolodvora na datume 28.04., 31.05. i 05.10. uz doplatu i obaveznu prijavu prilikom rezervacije putovanja. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju uz kraće zaustavljanje putem, te nastavak puta kroz Češku. Posjet Brnu, središtu južne Moravske. Šetnja povijesnom jezgrom: katedrala sv. Petra i Pavla – palača Dietrichstein – stara gradska vijećnica – kazalište. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjet češkoj pivnici, šetnju i osobne programe. Nastavak puta Poljskom do Krakova. Smještaj u hotel. Noćenje.

  2. DAN | KRAKOV

  Doručak. Odlazak u poludnevni razgled grada u pratnji gradskog vodiča: dvorac Wavel  – katedrala – glavni trg, jedan od najvećih srednjovjekovnih trgova u Europi i smatra se jednom od najljepših urbanističkih cjelina uopće – robna tržnica – palača Krzystofory – crkva Sv. Ane – Florianska ulica – Vrata Barbican - gotička crkva Naše drage Gospe. Slobodno poslijepodne za osobne programe, posjete muzejima i šetnju starom gradskom jezgrom.

  3. DAN | KRAKOV, RUDNIK SOLI WIELICZKA I AUSCHWITZ

  Doručak. Fakultativni izlet i posjet rudniku soli Wieliczka (prijava prilikom rezervacije putovanja, uplata prilikom rezervacije programa) s impresivnim svijetom podzemnih prostorija i hodnika, svjetlucavih slanih kristala i svečanih  dvorana. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira. Povratak u Krakov. Poslije  podne moguć fakultativni izlet u spomen područje koncentracionog logora Auschwitz (doplata i prijava na licu mjesta, najmanje 20 prijavljenih). Povratak u Krakov. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

  4. DAN | KRAKOV – BRATISLAVA - ZAGREB

  Doručak.Odlazak iz hotela. Putovanje kroz Slovačku. Dolazak u Bratislavu, šetnja starom povijesnom jezgrom: Michalski toranj – Katedrala sv. Martina – Academia Istropolitana - Slovačko narodno kazalište – glavni gradski trg. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

  BP-1110217

  GARANTIRANI POLAZAK

  05.10.-08.10.2018.

  Rezervacije

  Odaberite termin

  • 1,390.00 KN
   1,290.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Poljska, Krakow

   Dvokrevetna soba, Hotel 3*, Noćenje s doručkom
   05.10.2018 - 08.10.2018
   Dvokrevetna soba
   Akcija: First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
  • 2,040.00 KN
   1,940.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Poljska, Krakow

   Jednokrevetna soba, Hotel 3*, Noćenje s doručkom
   05.10.2018 - 08.10.2018
   Jednokrevetna soba
   Akcija: First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu, smještaj na osnovi  ukupno 3 noćenja s  buffet doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Krakovu, razgledavanja prema programu, gradskog vodiča u Krakovu, pratitelja tijekom putovanja, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Doplatu za polaske iz Karlovca na datume 28.04., 31.05. i 05.10.: 50 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu na polascima 08.03. i 12.07.: 550 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu na polascima 04.04., 28.04., 31.05., 22.06. i 05.10.: 650 kn, doplatu za izlet u rudnik soli Wieliczka (uključen prijevoz, ulaznica i vodič po rudniku, minimum 20 prijavljenih osoba, uplata prilikom rezervacije programa): 190 kn, doplatu za izlet u Auschwitz (najmanje 20 prijavljenih, doplata i prijava na licu mjesta): 20 EUR, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu izrijekom navedene kao uključene, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), putno osiguranje

   POPUSTI

   Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

   Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu

   Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

   -  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn

   - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn

   - sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn

   Granične, vizne i zdravstvene formalnosti

   Za  državljane RH viza nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

   Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

   Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

   Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.