Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Dvorci Bavarske - 3 dana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • Dvorci Bavarske - 3 dana
    Dvorci Bavarske - 3 dana
    Dvorci Bavarske - 3 dana
    Dvorci Bavarske - 3 dana
   • Svjetski grad sa srcem ili najveće selo svijeta?

    München, grad superlativa ili najveće selo svijeta? Odlučite sami! 
    München je grad koji potajnu obožavaju u svim dijelovim svijeta. Iako je München poslije Berlina i Hamburga treći po veličini grad u Njemačkoj. (cca 1,2 milijuna stanovnika), ni jedna metropola nije sačuvala toliko srdačnog šarma. Možda je to zbog tople klime, zahvaljujući jugu u Münchenu je uvijek par stupnjeva toplije. Možda je to geografska blizina Italije ili tipičan način života Bavaraca.


    Svojim posjetiteljima se prezentira kao "svjetski grad sa srcem" i kao galantan gostoprimac: bilo da želite vidjeti Marienplatz, pivovaru, engleski vrt ili Viktualienmarkt - München nudi za svakog ponešto. Voila, tri pinakoteke uživaju ugled svjetskih muzeja, dok je minhenska filharmonija glazbeni orkestar na najvišem svjetskom nivou. Ljubiteljima arhitekture pri posjetu povijesnih građevina srce jače zakuca. Nema oblasti u kojoj München nije bar malo bolji, ljepši, nerijetko i nešto skuplji od drugih njemačkih gradova. Kultura, način života, provođenje slobodnog vremena i na kraju voda čine ovu alpsku metropolu najdražim gradom Njemačke.
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. DAN | ZAGREB – MÜNCHEN

   Polazak autobusa u 6.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502–506). Putovanje kroz Sloveniju i Austriju s kraćim stajanjima na putu. Dolazak u München u ranim poslijepodnevnim satima. Odlazak do dvorca Nymphenburg, ljetne rezidencije bavarskih vladara. Razgled impozantne palače( doplata za ulaznicu u dvorac) i šetnja parkom koji ju okružuje. U nastavku odlazak na razgled grada: Marienplatz, Gradska vijećnica, Frauenkirche, Residenz Palace, srednjovjekovni Hofbrauhaus, Bavarski Parlament, Kraljevska palača, Opera, Feldherrnhalle... Nakon razgleda odlazak do hotela i smještaj. Noćenje.

   2. DAN | MÜNCHEN – SCHWANGAU – MÜNCHEN

   Nakon doručka polazak na cjelodnevni izlet do dvoraca kralja Ludwiga II. Ludvig II bio je romantik, čovjek s dušom, zaljubljen u glazbu Richarda Wagnera, duboko inspiriran svim lijepim što ga okružuje, ponajviše fasciniran životinjama i pticama te njegovi dvorci ostavljaju bez daha. Razgled započinje bajkovitim dvorcem Neuschwanstein koji je sagrađen na impozantnoj stijeni te starim dvorcem Hohenschwangau u blizini kristalno čistog Alpsee jezera. Povratak u München u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za vlastite programe i uživanje u bavarskoj metropoli. Noćenje u hotelu

   3. DAN | MÜNCHEN – CHIEMSEE – ZAGREB

   Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema jezeru Chiemsee, bavarskom moru. Ovisno o vremenskim prilikama preporučamo vožnju brodićem do otoka Herreninsel i razgledavanje “bavarskog Versaillesa”, kraljevskog dvorca Herrenchiemsee*. Nakon razgleda nastavak putovanja prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

   K-111118

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4* u Munchenu, razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Doplatu za jednokrevetnu sobu  500 kn, ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta), putno osiguranje (preporučujemo).

    POPUSTI

    80% popusta za dijete do 2 god. bez ležaja, 20% popusta za dijete od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju, 10% popusta za osobe starije od 12 god. na pomoćnom ležaju.

    Informativne cijene ulaznica, grupne

    Dvorac Nymphenburg 6 Eur, Neuschwanstein i Hohenschwangau (oba dvorca) 26 Eur,  vožnja brodom na Herreninsel 7,70 Eur, ulaznica dvorac Herrenchiemsee 9 Eur.

    NAPOMENA

    Za ulaznice minimum potreban za formiranje grupe i dobivanja grupne cijene je 20 putnika, u suprotnom vrijede individualne cijene.

    Napomena

    Mogućnost polaska iz Karlovca na upit (za dodatne informacije kontaktirajte našu prodaju)

    Važno: u slučaju loših vremenskih uvjeta grupa će posjetiti Salzburg kao alternativnu destinaciju.

    Info: www.germany.travel

    Najmanji broj putnika: 40