Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Zlatni zapad Amerike, 12 dana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Zrakoplov
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1.DAN ZAGREB – PARIZ– LOS ANGELES
   Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci „Pleso“ kod centralnih informacija, 90 minuta prije početka leta. Nakon preuzimanja putne dokumentacija polijetanje zrakoplova prema Parizu. Nastavak putovanja prema Los Angelesu. Obroci za vrijeme leta. Po dolasku u Los Angeles a nakon carinskih formalnosti organizirani prijevoz do hotela. Prijava u hotel, smještaj i noćenje.

   2.DAN LOS ANGELES        
   Doručak. Odlazak u razgled grada autobusom: Downtown, Hollywood, Sunset Strip, Mann's chinese Theatre, Venice Beach. Nakon razgleda odlazak do Universal studija, popularnih filmskih studija gdje ćete vidjeti mnoštvo atrakcija iz filmske industrije. U poslijepodnevnim satima organizirani prijevoz do hotela. Noćenje.

   3.DAN LOS ANGELS - SCOTTSDALE
   Doručak. Odjava iz hotela i početak ture. Autobusom ćemo proći pokraj indijanskih rezervata Arizone. Zaustavljanje radi odmora, vožnja kroz Phoenix. Dolazak u Scottsdale, smještaj u hotel i noćenje.

   4.DAN SCOTTSDALE – GRAND CANYON PARK - WILLIAMS
   Doručak i odjava iz hotela. Nastavak putovanja prema sjeverozapadu kroz Arizonu sa usputnim zaustavljanjem u Oak Creek Canyonu, koji je svjetski poznata prirodna kulisa gdje su snimani neki od najpoznatijih filmskih hitova. Dolazak u unutrašnjost parka Grand Canyona u vrijeme zalaska sunca te smještaj u hotel (ovisno o raspoloživosti, do 2 mjeseca unaprijed može se rezervirati smještaj u hotelu koji se nalazi unutar parka, nakon tog perioda u okolici). Noćenje.

   5.DAN GRAND CANYON – LAKE POWELL - BRYCE CANYON 
   Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u razgled velikog kanjona (ulaznica za Nacionalni Park uključena je  u cijenu) zatim nastavak prema Lake Powell-u, umjetnom jezeru rijeke Colorado, na samoj granici Utaha i Arizone. Smještaj u hotel, noćenje.

   6.DAN BRYCE CANYON – ZION PARK – LAS VEGAS
   Doručak i odjava iz hotela. Prije podne predviđeno je za razgled Nacionalnog Parka Bryce Canyon-a, a u poslijepodnevnim satima posjetit ćemo Zion Nacionalni Park (ulaznice su uključene u cijenu programa). Nastavak putovanja prema Las Vegasu. Dolazak u večernjim satima, smještaj u hotel i noćenje.                                                                                     

   7.DAN LAS VEGAS
   Doručak. U vlastitom aranžmanu možete okušati sreću u brojnim kockarnicama ili otići na neki od svjetski poznatih show programa. Noćenje u hotelu.

   8.DAN LAS VEGAS – DEATH VALLEY - VISALIA
   Doručak i odjava iz hotela. Nastavak putovanja kroz najpoznatiju pustinju „Death Walley“. Zaustavljanje i obilazak Nacionalnog parka. Smještaj u hotelu u mjestu Visalia. Noćenje.                                                               

   9.DAN DEATH VALLEY – YOSEMITE NACIONALNI PARK – SAN FRANICSCO
   Doručak i odjava iz hotela. Nastavak putovanja prema San Franciscu kroz Yosemite Nacionalni Park uz zaustavljanje radi osvježenja i odmora. U večernjim satima dolazak u San Francisco. Prijava u hotel i noćenje.

   10.DAN SAN FRANICSCO
   Doručak. Odlazak u panoramski razgled grada: vožnja preko čuvenog mosta Golden Gate, Golden Gate Park, Twin Peaks, Fisherman’s Wharf, Civic Center, financijska četvrt, opera, gradska vijećnica, Cable Car, Victorian Homes, Nob Hill, Chinatown, Union Square. Mogućnost odlaska u obilazak Alcatraza (rezervacije za ulaznice za  razgled Alcatraza za grupu potrebno je napraviti i do 3 mjeseca unaprijed). Noćenje.

   11. DAN SAN FRANICSCO – PARIZ
   Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za vlastite programe do organiziranog transfera u zračnu luku. Polijetanje zrakoplova prema Parizu.

   12.DAN ZAGREB   
   Dolazak u Pariz. Nastavak putovanja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima. Završetak putovanja.

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Zrakoplov

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE 
    Prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Los Angeles, San Francisco - Zagreb, smještaj u hotelima turističke kategorije, kategorizacija hotela u SAD-u različita je od europske (hoteli na turi odgovaraju kategoriji 3*) 10 noćenja s doručkom, pratitelja na putovanju, ulaznice za Nacionalne parkove: Zion, Bryce Canyon, Grand Canyon te za Univesal studio, pripadajuće takse za smještaj i ulaznice, vožnju klimatiziranim autobusom, brigu o prtljazi (jedan komad prtljage po putniku), trošak organizacije putovanja.

    CIJENA NE UKLJUČUJE 
    Zrakoplovnu pristojbe, napojnice, osiguranje od otkaza i sve ostalo što nije navedeno pod stavkom “cijena uključuje”.

    OBAVEZNE DOPLATE 
    Zrakoplovna pristojba plaćanje kod rezervacije putovanja, napojnice za vozače i vodiče -  plaćanje na licu mjesta.

    VIZA 
    Potrebna. Veleposlanstvo je u Zagrebu, potreban je osoban dolazak. Agencija ne može posredovati, već izdaje potvrdu o rezervaciji putovanja.

    Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja.

    NAPOMENA 
    Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a najkasnije 7 dana prije putovanja. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju ista propisuje. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.

    Raspored letova

    AF 1461  21OCT'11 ZAGREB PARIS (CDG 2F)      06:45 08:50

    AF   066  21OCT'11 CDG (2E) LAX (2)              10:40 13:10

    AF   083  31OCR'11 SFO (1) CDG (2E)              16:40 11:30/+1(01NOV)

    AF 1460  01NOV'11 CDG (2F) ZAG                    19:30 21:30

     

    AF1461             23JUN'12 ZAGREB PARIS           07:00 09:05

    AF072               23JUN'12 CDG ( 2E) LAX (2)     13:30 16:00

    AF083               02 JUL'12 SFO (1) CDG (2E)      16:10 11:35/+1(03JUL'12)