Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Brazil i Argentina

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Zrakoplov
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. dan ZAGREB – PARIZ - RIO DE JANEIRO
   Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci „Pleso“ 90 minuta prije početka leta. Nakon preuzimanja putne dokumentacija polijetanje zrakoplova na liniji AF1461(Air France) prema Parizu u 06:45 sati. Dolazak u Pariz predviđen je u  08:50 sati. Nastavak putovanja prema Rio de Janeiru u 10:30 sati na liniji AF444. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Rio de Janeiro predviđen je u 17:00 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani transfer do hotela. Smještaj u hotel te slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

   2. dan RIO DE JANEIRO
   Doručak u hotelu. Odlazak u organizirani razgled grada:Glava šećera Ascension al Pan de Azucar (Sugar Loaf) i Corcovado.  Ovaj razgled uključuje odlazak do Glave šećera, koja je simbol Rio de Janeira. Uzdiže se iznad malog otoka kao ulaz u Guanabara plažu, samo ime govori u prilog izgleda. Tura se sastoji od dva koraka, prvi je vožnja ostakljenom žičarom koja vozi putnike do vrha Urca Hill, koje se uzdiže 215 m iznad razine mora i nudi spektakularan pogled iznad cijelog zaljeva gdje se otok smjestio. Od Urca Hill-a nastavljamo presjedanjem u drugu žičaru koja vodi do vrha- Glave šećera koja se uzdiđe na 395 m nadmorske visine i nudi pogled od 360 stupnjeva na cijeli grad uključujući i Botafogo i plaže Copacabane, cijeli Corcovado i stari dio Ria. Nastavit ćemo razgled posjetom statui Krista Iskupitelja koja je nedavno izabrana za jednu od 7 novih svjetskih čuda koja se nalazi 2.300 m nadmorske visine i vrh je brda Corcovado. Razgled Corcovada završava šetnjom do mjesta gdje je stanica malog vlaka koji vozi preko prekrasnog planinskog područja na čiji vrh se uspinjete kako bi doživjeli ono zašto se ovaj grad naziva i Nevjerojatnim gradom. Autobusom se vraćate prema hotelu i prolazite kroz najpoznatije plaže Ria. U razgled je uključen ručak u lokalnom restoranu (morski plodovi). Ovaj izlet traje oko 8 sati te završava u poslijepodnevnim satima. Noćenje u hotelu.

   3. dan RIO DE JANEIRO
   Doručak u hotelu. Dan slobodan za vlastite programe. Predlažemo (uz doplatu) neke od izleta: „Angra do Reis“ cjelodnevni izlet brodom s uključenim ručkom u restoranu, a na brodu će biti posluženo svježe voće. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta izlet može biti otkazan.

   4. dan RIO DE JANEIRO  - IGUASU SLAPOVI (BRAZILSKA STRANA)
   Doručak u hotelu. Odjava i organizirani prijevoz do zračne luke. Prijava na let do Iguasu Slapova. Po dolasku, organizirani prijevoz do hotela. Odlazak u poludnevni razgled slapova koji se nalaze na brazilskoj strani (ulaznica uključena u cijenu). Nacionalni park ima više od tisuću vrsta biljnog i životinjskog svijeta. Razgled i šetnja kroz park. Slobodno vrijeme za ručak u vlastitom aranžmanu.

   5. dan IGUAÇU SLAPOVI (ARGENTINSKA STRANA)
   Nakon doručka odlazak u poludnevni razgled argentinskog dijela Nacionalnog parka kojeg većina smatra čak i ljepšim od brazilskog (ulaznica uključena u cijenu). Drveni mostići vode do Vražjeg grotla, najvećeg i najljepšeg slapa Parka, okruženog pravom džunglom prepunom tropskih ptica, što sve zajedno čini jedan od najljepših krajolika Južne Amerike. Ručak u restoranu (nije uključeno u cijenu). Na povratku, doživljaj se svakako  upotpunjuje u mjestu Puerto Iguacú, gdje se mogu kupiti mnogobrojne rukotvorine i autentični lončarski i kožni predmeti. Poseban interes pobuđuje jedinstvena tradicionalna umjetnost preživjelih indijanskih plemena. Izlet završava odlaskom na razmeđe triju zemalja - Argentine, Paragvaja i Brazila. Transfer do zračne luke. Prijava na let za Buenos Aires. Po dolasku u Buenos Aires, organizirani prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

   6. dan BUENOS AIRES
   Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje argentinske prijestolnice: Plaza de Mayo, Casa Rosada, (Ružičasta kuća, inače predsjednička palača), katedrala, Avenida de Mayo, zgrada Kongresa, San Telmo (kolijevka tanga), Plaza Dorrego (središnji trg San Telma na kojem se nalazi čuvena tržnica starinama - Feria de San Telmo), La Bocca (živo obojani zidovi limenih kućica simbol su ove najslikovitije četvrti), Avenida 9 de Julio (najšira avenija na svijetu), Puerto Madero (oživljavanjem i prenamjenom starih dokova stvorena je nova poslovna četvrt s ultramodernom i smjelom arhitekturom te vrhunskim restoranima i mjestima za izlazak), jedna od najljepših rezidencijalnih četvrti, La Recoleta, još poznatoj pod nazivom Pariz u malom. Fakultativni odlazak na večeru - Tango Show (nije uključeno u cijenu aranžmana).

   7. dan BUENOS AIRES
   Nakon doručka slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na cjelodnevni izlet u Montevideo (Urugvaj). U cijenu izleta uključen je ručak i transfer katamaranom od/do Montevidea. Povratak u hotel.  Noćenje.

   8. dan BUENOS AIRES 
   Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet u Pame, na ranč Santa Susana. Takav ranč naziva se i Estanica. Najbolji je način da osjetite atmosferu života na selu, uživate u mesnoj piti poznatoj empanadi ili u tipičnom roštilju (asado) poznatom po odličnoj kvaliteti mesa. Zabavite se uz popularnu muziku i zaplešite tango. Vidjet ćete i egzibicijske vještine jahanja domaćina Gaucha. Cijena po osobi od 600 kn, ovisno o datumu putovanja. Povratak u hotel, smještaj i noćenje.

   9. dan RIO DE JANERIO – PARIZ
   Doručak. Slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza do zračne luke. Polijetanje zrakoplova na liniji AF417  u 17:05 sati prema Parizu. Noćni let.

   10. dan PARIZ - ZAGREB
   Dolazak u Pariz  predviđen je u 11:00 sati. Nastavak putovanja na liniji AF1460 u 19:30 sati sati prema Zagrebu. Dolazak je predviđen u 21:30 sati. Završetak putovanja.

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Zrakoplov

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE 
    Povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 3* i 4* lokalne kategorizacije, na osnovi noćenja s doručkom, sve razglede prema programu, dva unutrašnja leta lokalnog avio prijevoznika u ekonomskoj klasi, pratitelja putovanja iz Zagreba, lokalnog pratitelja na destinaciji, putno zdravstveno osiguranje.

    CIJENA NE UKLJUČUJE 
    Zrakoplovnu pristojbu 3.290 kn (obavezna doplata), usluge koje nisu naveden pod cijena uključuje, osobne troškove, osiguranje od otkaza putovanja, napojnice za pratitelja putovanja i lokalne vodiče (30 eur po osobi).

    FAKULTATIVNI IZLETI
    BRAZIL
    „Angra do Reis“ cjelodnevni izlet brodom s uključenim ručkom u restoranu. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta izlet može biti otkazan. Cijena izleta 490 kn.
    Plataforma Show s večerom i privatnim transferom. Cijena po osobi 980 kn.

    ARGENTINA
    Tango show s večerom, transferom i pratiteljem na engleskom jeziku. Cijena po osobi 560 kn.
    Montevideo cjelodnevni izlet u Urugvaj katamaranom, uključen ručak bez pića, razgled grada na engleskom jeziku i transfer hotel/luka/hotel. Cijena po osobi 1.500 kn

    Navedene cijene izleta putnik plaća ukoliko izlet prijavljuje kod rezervacije putovanja.Troškovi rezervacije izleta uključeni su u cijenu. Moguće ih je rezervirati najkasnije 30 dana prije polaska. Unutar 30 dana cijena može biti različita od navedene.

    Na destinacijama postoje razne agencije koje prodaju iste izlete, a njihove cijene mogu varirati, ovisno o usluzi i raspoloživosti. Ove ili slične izlete moguće je rezervirati i na licu mjesta i od drugih organizatora.

    MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15