Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova godina u Krakowu (A3-10|11)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan: ZAGREB
  Polazak u 19:00 sati sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz kraće odmore i zadržavanja tijekom puta.


  2. dan: KRAKOW
  Dolazak u Krakow u prijepodnevnim satima. Panoramsko upoznavanje sa gradom. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: TVRĐAVA BARBAKAN, CRKVA SV. FLORIJANA NA TRGU MATEJKI, FLORIJANSKA ULICA, GLAVNI TRG (Rynek Główny) – NAJVEĆI TRG SREDNJOVJEKOVNE EUROPE KOJIM DOMINIRAJU DVA TORNJA GOTIČKE KATEDRALE SV. MARIJE SA NAJVEĆIM GOTIČKIM OLTAROM U EUROPI, JEGLONSKO SVEUČILIŠTE SA GLAVNOM ZGRADOM COLLEGIUM MAIUS, BRDO WAWEL SA RENESANSNOM KRALJEVSKOM PALAČOM... Povratak u hotel. Noćenje.


  3. dan: KRAKOW
  Doručak. Fakultativni izlet u WIELICZKE- SREDNJOVJEKOVNI RUDNIK I MUZEJ SOLI u čijim se gornjim dijelovima nalazi muzej sa dvoranama koje su posvećene događajima i ličnostima iz poljske povijesti, umjetnine napravljene od soli, podzemna katedrala…. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: ŽIDOVSKA ČETVRT KAZIMIERZ, u 15. st. jedna od najbogatijih židovskih četvrti u Europi, sa mnogim sinagogama. Povratak u hotel. WELCOME PARTY organizatora. Noćenje.


  4. dan: KRAKOW NOVA 2012.
  Doručak. Fakultativni posjet AUSCHWITZU i razgledavanje spomen muzeja koncentracijskog logora. Slobodno popodne. Pripreme za novogodišnji doček. Doček NOVE 2012. GODINE u PUBU u centru grada ili na glavnom trgu i ulicama Krakowa. Večernji izlazak u neki od brojnih pubova i klubova. … Noćenje.


  5. dan: KRAKOW, ZAGREB
  Doručak. Odlazak iz Krakowa. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb oko ponoći.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena aranžmana po osobi uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video), 3 noćenja s doručkom u HOTELU ETAP KRAKOW 2* (www.etaphotel.com) , razgledavanja prema programu, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.


   Cijena aranžmana ne uključuje
   Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja. NEW YEAR’S PARTY organizatora 31.12. PUB DJ iz Zagreba, šampanjac, klub u strogom centru Krakowa – 150 kn, WELCOME PARTY organizatora 30.12. – PUB - 3€, fakultativni izlet u Wieliczke-srednjovjekovni rudnik i muzej soli 22 €, fakultativni izlet u Auschwitz 10€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.


   Napomena
   HOTEL ETAP KRAKOW 2* www.etaphotel.com