Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Nova godina u Sofiji 2017 - 4 dana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. DAN | ZAGREB 

   Polazak autobusa u 20:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak u 22:30 sati  ispred hotela Zovko / pumpa Zovko na ulazu u S.Brod. Noćna vožnja prema Bugarskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

   2. DAN | SOFIJA 

   Dolazak u SOFIJU u jutarnjim satima. Razgled grada u pratnji vodiča: BAZILIKA SV. SOFIJE, ST. NEDELJA , ROTONDA SV. JURJA, SV. PETKA SAMARDŽIJSKA, GRADSKE ZIDINE IZ XII. STOLJEĆA, KATEDRALA ALEKSANDRA NEVSKOG, BAŠI DŽAMIJA… Smještaj u hotel. Preporučujemo tradicionalnu bugarsku večeru s folklornim programom. Nakon večere mogućnost odlaska u jedan od brojnih noćnih klubova u Sofiji. Noćenje.

   3. DAN | SOFIJA - NOVA 2017. 

   Doručak. Mogućnost posjeta CRKVI U BOJANI  KOJA JE POD ZAŠTITOM UNESCO-A TE JEDAN OD NAJZANIMLJIVIJIH PRIMJERA SREDNJOVJEKOVNE UMJETNOSTI ISTOČNE EUROPE. Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2017. u nekom od elitnih noćnih klubova u gradu ili na ulicama Sofije. SRETNA NOVA 2017...  Noćenje.

   4. DAN | SOFIJA – BEOGRAD - ZAGREB

   Kasno ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Odlazak iz Sofije. Nastavak vožnje prema Beogradu. Po dolasku u Beograd razgled grada: TRG REVOLUCIJE, »ČUVENA« SKUPŠTINA, TERAZIJE, TRG REPUBLIKE, KNEZ MIHAJLOVA, KALEMEGDAN SA KOJEG SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA UŠĆE SAVE U DUNAV. Nastavak putovanje prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i  odmore tijekom puta. Dolazak ispred hotela Zovko/pumpa Zovko Dolazak u Zagreb  u kasnim večernjim satima.

   A-1511816

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 2 noćenja s doručkom u hotelu po izboru,  razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju,  tradicionalna bugarska večera sa folklornim programom 30€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.