Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Nova godina u Ostravi 2017 - 4 dana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. DAN | ZAGREB 

   Polazak autobusa u 23:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506.    Noćna vožnja preko  Mađarske i Slovačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

   2. DAN | OSTRAVA

   Dolazak u Ostravu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak grada. Smještaj u hotel i kraći odmor.  Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča:   NOVA GRADSKA VIJEĆNICA SA JEDINSTVENIM STAKLENIM TORNJEM IZ 1920., ROMANIČKA CRKVA SV. VACLAVA, DRVENA CRKVA SV. KATARINE, STAROGRADSKA VIJEĆNICA IZ 16. ST., NEORENESANSNA KATEDRALA IZ 19. ST., ŠLESKOOSTRAVSKI HRAD… Navečer odlazak u ulicu Stodolni, sa preko 60 klubova, barova i pubova (svaki sa jedinstvenom atmosferom) na malom prostoru, gdje ćemo se sjajno zabaviti,...Noćenje.

   3. DAN | OSTRAVA - NOVA 2017.

   Doručak. Slobodan dan za uživanje u prednovogodišnjoj Ostravi. Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2017. u nekom od brojnih barova i klubova ulice STODOLNI ili na prekrasno okićenim gradskim trgovima sa kuhanim vinom... SRETNA NOVA 2017. . . Noćenje.

   4. DAN | OSTRAVA -  BRNO - ZAGREB

   Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak.  Šetnja gradom i slobodno za razgledavanje i uživanje u novogodišnjem ugođaju.. Dolazak u Brno u popodnevnim satima. Razgled glavnog grada Moravske: DVORAC ŠPILBERK koji daje siluetu gradu,  NÁM. SVOBODY, ZELNÝ TRH, KATEDRALA SVETOG PETRA I PAVLA U SRCU STAROG GRADA, KAPUCINSKI SAMOSTAN, CRKVA SV. JAKOVA, ZMAJA OD BRNA U STAROGRADSKOJ VIJEĆNICI…Polazak prema Zagrebu oko podneva. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta.  Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

   A-1411716

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz autobusom visoke  turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4*, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju , dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.