Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova godina u Münchenu (A19-10|11)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Svjetski grad sa srcem ili najveće selo svijeta?

   München, grad superlativa ili najveće selo svijeta? Odlučite sami! 
   München je grad koji potajnu obožavaju u svim dijelovim svijeta. Iako je München poslije Berlina i Hamburga treći po veličini grad u Njemačkoj. (cca 1,2 milijuna stanovnika), ni jedna metropola nije sačuvala toliko srdačnog šarma. Možda je to zbog tople klime, zahvaljujući jugu u Münchenu je uvijek par stupnjeva toplije. Možda je to geografska blizina Italije ili tipičan način života Bavaraca.


   Svojim posjetiteljima se prezentira kao "svjetski grad sa srcem" i kao galantan gostoprimac: bilo da želite vidjeti Marienplatz, pivovaru, engleski vrt ili Viktualienmarkt - München nudi za svakog ponešto. Voila, tri pinakoteke uživaju ugled svjetskih muzeja, dok je minhenska filharmonija glazbeni orkestar na najvišem svjetskom nivou. Ljubiteljima arhitekture pri posjetu povijesnih građevina srce jače zakuca. Nema oblasti u kojoj München nije bar malo bolji, ljepši, nerijetko i nešto skuplji od drugih njemačkih gradova. Kultura, način života, provođenje slobodnog vremena i na kraju voda čine ovu alpsku metropolu najdražim gradom Njemačke.
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB - MÜNCHEN
  Polazak u 06:00 sati sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja preko Slovenije i Austrije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Muenchen u ranim poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Odlazak u SCHWABING (kvart koji je poznat po mnogobrojnim barovima, klubovima i restoranima)... Noćenje.

  2. dan | MÜNCHEN
  Doručak. Razgled grada u pratnji vodiča: MARIENPLATZ, KRALJEVSKA REZIDENCIJA, OPERA, SVEUČILIŠTE, PROPILEJI, OBELISK, STARA I NOVA PINAKOTEKA, Pripreme za novogodišnju noć. Zajednički doček NOVE 2011. na ulicama ili u nekom od mnogobrojnih klubova i barova u Muenchenu.. Noćenje.

  3. dan | MÜNCHEN
  Doručak. Odlazak u Doručak. Razgled grada te odlazak do ENGLESKI VRT-ENGLISCH GARDEN- veliki javni park u središtu Muenchena. To je jedan od najvećih svjetskih urbanih javnih parkova, veći od Central Parka u New Yorku. Uživanje u novogodišnjem Muenchenu. Noćenje.

  4. dan | SALZBURG - ZAGREB
  Doručak Odlazak iz Muenchena. Vožnja prema Salzburgu. Dolazak u Mozartov rodni grad smješten između rijeke Salzach i “močne” stijene Hohensalzburg. Razgled grada u pratnji vodiča: KATEDRALA, BAROKNE FONTANE, REZIDENCIJA, CRKVA SV. PETRA, MOZARTOVA RODNA KUĆA, DVORAC MIRABELL… nastavak putovanja preko Austrije i Slovenije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video), 3 noćenje s doručkom u hotelu 2* SUPERIOR / 3* , razgledavanje prema programu, jamčevinu putovanja, stručno vodstvo i organizacija putovanja.


   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za pojedine objekte, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.


   Napomena
   Aranžman je kalkuliran na bazi minimuma 40 osoba.