Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Nova godina na Malti 2017 - 5 dana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Zrakoplov
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   VRIJEDNOST VIŠE

   Uključen organizirani razgled glavnog grada Vallette!

   1. DAN  | ZAGREB - MALTA

   Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u ranim jutarnjim satima, dva sata prije polijetanja zrakoplova prema Malti. Po slijetanju na Maltu ukrcaj u autobus i panoramska vožnja otokom do glavnog grada – Vallette. Izlet u pratnji lokalnog ovlaštenog vodiča uključuje šetnju kroz živopisne ulice grada Vallette, glavnog grada otoka. Posjećujemo bogato ukrašenu katedralu sv. Ivana u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i Crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Potom nastavljamo šetnju razgledom najvažnijih povijesnih građevina te dvorišta, kao i vrtova Baracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na Veliku luku i utvrđena Tri Grada. Slobodno vrijeme u centru za kupovinu suvenira, kavu i kolače, itd. Transfer do hotela u dogovoreno vrijeme, smještaj i kraći odmor, zatim informativni sastanak kod recepcije hotela s pratiteljima i lokalnim vodičima (na hrvatskom jeziku). Slobodno vrijeme za šetnju živahnim turističkim područjem ili večernju zabavu u poznatom Pacevilleu. Noćenje.

   2. DAN | MALTA - GOZO

   Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet „Otkrijte Gozo“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) ili slobodno vrijeme na Malti. Gozo je jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan je s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 20 minuta vožnje), a ima više vegetacije nego Malta, brdašca i stjenovite hridi su tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi razgled autobusom najpoznatijih lokacija otoka: posjet glavnom gradu Victoria te njegove tvrđave, čuvenog Azurnog oka u Dweriji i strmih stijena u zaljevu Xlendi. Potom je planiran ručak u tri slijeda u lokalnom restoranu (uključen u cijenu fakultativnog izleta). Nastavljamo razgledom pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu. Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

   3. DAN | MALTA

   Nakon doručka predlažemo cjelodnevni fakultativni „izlet po otoku“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana), za one koji se ne odluče za taj izlet slododan dan za osobne programe. Izlet započinjemo vožnjom do gradića Mosta gdje ćemo razgledati impozantnu crkvu s velikom kupolom „Mosta Dome“; nakon Moste uputit ćemo se u Mdinu – “Tihi grad”, nekadašnji glavni grad Malte, obavijen ozračjem spokoja. Prošetat ćemo njegovim srednjovjekovnim ulicama uz lokalnog vodiča koji će nam ispričati mnoge zanimljive događaje iz njezine bogate povijesti. Provest će vas tajanstvenim prolazima s malenim vratima i dovesti do utvrda otkud se pruža panoramski pogled preko gotovo čitavog otoka. Nakon organiziranog ručka slijedi vožnja do predivnih litica „Dingli“ na sjeverozapadnoj obali Malte odakle se pruža fantastičan pogled na otvoreno more. Posljednja stanica ovog izleta bit će osebujan botanički vrt „San Anton“ u sklopu kojeg se nalazi i predsjednička palača. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripreme za novogodišnju noć. Gostima koji ne žele organizirani doček Nove godine u hotelu predlažemo odlazak u Vallettu gdje se novogodišnja zabava odvija uz živu glazbu na ulicama i trgovima, odnosno u Paceville, poznati dio St. Juliansa, koji nudi mnogobrojne barove i klubove.

   4. DAN | MALTA  Sretna Nova 2017.!

   Kasniji doručak, slobodno vrijeme za odmor i šetnju ili predlažemo kratki fakultativni izlet, vožnju brodom „Harbour Cruise“ u trajanju od cca. 2 sata (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). U staroj luci ukrcat ćemo se na brod i uputiti se na plovdibu prekrasnim prirodnim lukama Slieme i Vallette. Plovit ćemo između tvrđava i dokova Vallette, labirintom zaljeva i pristaništa s nezaboravnim pogledom na glavni grad Malte i utvrđena Tri Grada („Three Cities“). S morske strane vidjet ćemo Veliku luku (Grand Harbour), jednu od najljepših, najpoznatijih i najvećih prirodnih luka svijeta, zbog koje su mnogi osvajali Maltu, a sada je omiljena brojnim fotografima. U Sliemi nas očekuje šarolika mješavina trgovina i kavana uz promenadu, s pogledom preko zaljeva na kupole i zidine Viteškog grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.                                                                   

   5. DAN | MALTA - ZAGREB

   Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Marsaxlokk i Tri Grada“. Razgled započinje posjetom Plave špilje, draguljom Malte zapanjujuće modrog mora. Ako vremenske prilike dopuste čamcem ćemo oploviti špilje i pećine (vožnja čamcem uz doplatu na licu mjesta). Slijedi odlazak prema mirnom zaljevu Marsaxlokk, najpoznatijem ribarskom selu Malte gdje ćemo vidjeti luzzu – tipične malteške ribarske čamce usidrene po čitavom zaljevu, čije se tradicionalne žive boje ponavljaju na štandovima popularne tržnice uzduž čitave promenade. Nakon opuštenog prijepodneva odvest ćemo se do tri stara utvrđena Grada: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja i šetnja ulicama Vittoriose do izvidnice (vedette) odkud se pruža pogled na cijelu „Veliku luku“ (Grand Harbour) . Po završetku izleta povratak do hotela. Slobodno vrijeme. Transfer do zračne luke na let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu.

   AT-610116

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Zrakoplov

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Malta – Zagreb, prijevoz prtljage zrakoplovom (u charteru do 15 kg), snack za vrijeme leta, transfere na odredištu (zrakoplovna luka – hotel –zrakoplovna luka), smještaj u odabranim objektima prema ponudi,  pratitelja,  te troškove organizacije i prodaje

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Pristojbe u zrakoplovnim lukama, obroke drugačije od navedenih, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja, prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama, napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama, fakultativne sadržaje, kao ni druge usluge koje nisu navedene u letku

    NOVOGODIŠNJA VEČERA

    Za sve goste koji koriste uslugu polupansiona obavezna je nadoplata za novogodišnju večeru. Gosti s uslugom noćenje/doručak mogu fakultativno uplatiti novogodišnju večeru. Novogodišnja večera u hotelima organizirana je u skladu s lokalnim običajima koji podrazumijevaju bogatiji meni za silvestarsku večeru i kraći prigodni program.

    DOPLATE

    Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

    DOPLATE ZA FAKULTATIVNE IZLETE (cijena po osobi – prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana):

    IZLET „OTKRIJTE GOZO“

    Cjelodnevni izlet brodom i autobusom s uključenim ručkom -cijena: 390 kn; djeca do 12 godina: 230 kn

    IZLET „PO OTOKU“

    Cjelodnevni izlet autobusom s uključenim ručkom -cijena: 350 kn; djeca do 12 godina: 200 kn

    IZLET „HARBOUR CRUISE“

    Kraći izlet brodom i autobusom u trajanju od cca. 2 sata, ručak nije uključen - cijena: 160 kn; djeca do 12 godina: 80 kn.

    IZLET „MARSAXLOKK I TRI GRADA“

    Poludnevni izlet autobusom.Vožnja brodićem do špilje, fakultativno uz doplatu na licu mjesta (ovisno o vremenskim prilikama) -  cijena: 240 kn; djeca do 12 godina: 120 kn

    VAŽNA NAPOMENA: Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put, kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

    CIJENE, POPUSTI I DOPLATE: Cijene aranžmana objavljene su u hrvatskim kunama, a izračunate na osnovi cijena usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju važećem na dan 20.9.2016. godine. Objavljene cijene aranžmana u cjeniku su po osobi.

    Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju putovanja: 80

    OPIS HOTELA:

    PLAZA REGENCY HOTEL 3* http://www.plazahotelsmalta.com/

    Hotel: smješten na čuvenoj promenadi Slieme, nedaleko od Pacevillea; hotel se sastoji od dvije zgrade povezane mostom u visini šestog kata, koje zajedno čine jednu hotelsku cjelinu sa sljedećim sadržajima: vanjski i unutarnji bazen, pizzeria, dva bara, kavana Cara's (jedna od najpopularnijih na otoku radi kave i kolača koje poslužuje); internet cafe (uz doplatu); wifi uz doplatu na recepciji.

    Sobe standard: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC, sušilo za kosu), LCD TV, sef (uz doplatu), telefon, wifi (uz doplatu). Standard sobe imaju prozor, a gledaju na unutrašnjost hotela. Standard sobe s bočnim pogledom ili s direktnom pogledom na more dodatno imaju balkon/terasu.

    Superior sobe:  opremljene kao i standard sobe, a dodatno imaju: mini bar (puni se na zahtjev, uz doplatu) i kuhalo za vodu (za kavu ili čaj).

    Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

    DOPLATE

    Doplata za polupansion: odrasli 390 kn; djeca 2-12 godina 190 kn

    Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom polupansiona: odrasli 320 kn, djeca 2-12 godina 160 kn

    Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 360 kn, djeca 180 kn

    Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

    NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto buffet večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

    POPUSTI

    20% popusta dijete 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom krevetu. 5% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu. Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana.