Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova godina Lavov (A17-10|11)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB
  Polazak u 17:00 sati sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Mađarsku uz kratka zadržavanja i odmore tijekom puta. Prelazak mađarsko - ukrajinske granice i nastavak vožnje kroz Ukrajinu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

  2. dan | LAVOV
  Dolazak u Lavov u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel i kraći odmor. Panoramski obilazak grada. Navečer organizirani odlazak u jedan od brojnih noćnih klubova u Lavovu . Noćenje.

  3. dan | LAVOV
  Doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: PLOSHCHA RYNOK, GRADSKA VJEĆNICA (CRNA KAMENA KUĆA), OKRUŽENA FASCINANTNIM RENESANSNIM I BAROKNIM FASADAMA IZ RAZDOBLJA 16-18 STOLJEČA, , ARMENSKA CRKVA, SINAGOGA, KATOLIČKA KATEDRALA (KATOLITSKY SOBOR), RENESANSNA BOIM KAPELA, (USPENSKA TSERKVA) SA 66-METARA VISOKIM KORNYAKT ZVONIKOM, STARYI RYNOK, CRKVA SV ANDRIJE- BIVŠI BERNADINSKI SAMOSTAN, KAPELA TRI SVECA – PERLA UKRAJINSKE ARHITEKTURE IZ RENESANSNE EPOHE... Slobodno vrijeme za šetnju centrom grada. Večernji izlazak. Noćenje.


  4. dan | LAVOV, NOVA 2012.
  Doručak. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča.: ZAMKOVA HORA (NAJVIŠE OD SEDAM BRDA) NA KOJEM SU OSTACI DVORCA I PARK S KOJEG SE PRUŽA PANORAMSKI POGLED NA GRAD, IMPOZANTNI BULEVAR PROSPEKT SVOBODY. Slobodno poslijepodne. Pripreme za doček Nove Godine. Doček NOVE 2012. GODINE u nekom od barova i noćnih klubova u gradu ili na ulicama Lavova. Noćenje.

  5. dan | LAVOV, ZAGREB
  Doručak. Odlazak iz Lavova u pravcu Hrvatske. Vožnja uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video), 3 noćenje sa doručkom u hotelu 3*, razglede prema programu, stručno vodstvo i organizaciju putovanja .


   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativni program, viza za Ukrajinu , dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.


   Napomena
   HOTEL 3*