Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Advent u Bratislavi i Beču - 2 dana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. DAN | ZAGREB - BRATISLAVA

   Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502-506. Vožnja preko Slovenije i Austrije uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u BRATISLAVU razgled grada: MOSTOVI NA DUNAVU – STAROGRADSKI TRG - VRATA SV. MICHAELA – KATEDRALA SV. MARTINA - STARA VIJEĆNICA - GLAVNI TRG SA ROLANDOVOM FONTANOM – PRIMACIJALNA PALAČA – SLOVAČKO NACIONALNO KAZALIŠTE… Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupovinu u jednom od shopping centara u Bratislavi. Uživanje u adventskoj čaroliji grada. Smještaj u hotel u centru Bratislave. Predlažemo (fakultativno) večeru u tradicionalnom slovačkom pubu. Noćenje.

   2. DAN | BRATISLAVA - BEČ - ZAGREB

   Doručak. Nakon doručka vožnja do BEČA. Po dolasku razgled grada u pratnji vodiča: RING – OPERA – TRG MUZEJA –PARLAMENT – KUĆA HUNDERTWASSER – HOFBURG – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – KÄRTNERSTRASSE... Poslije razgleda odlazak do Božićnog sajma ispred Stare gradske vijećnice i Trgu Marije Terezije. Slobodno vrijeme za kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima i uživanje u predbožićnom raspoloženju. Također predlažemo posjet bečkim muzejima i izložbama. Odlazak do kraljevskog dvorca Schönbrunn, mogućnost individualnog posjeta dvorcu uz audio vođenje, šetnja parkom ili posjet Božićnom sajmu ispred dvorca. Polazak za Zagreb u 18:00 sati, te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

   E-299316

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja smještaj u hotelu 4* u centru Bratislave u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja sa dourčkom, sve razglede i izlete prema programu, te troškove organizacije i prodaje.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Doplatu za jednokrevetnu sobu 200,00 kn, sadržaje koji se fakultativno plaćaju i nisu navedeni u programu, ulaznice za objekte koji se posjećuju, putno zdravstveno osiguranje

    POPUST

    Djeca do 12 godina na pomoćnom ležaju - 20 %

    Cijena aranžmana rađena je na bazi minimalno 40 osoba.

    Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr.

    Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

    Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.