Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži krstarenja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   MSC Musica: Krstarenje iz Dubrovnika Jadranskim i Egejskim morem (AT3112)

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Brod
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • Dubrovnik: Dragulj Jadrana i princeza mora

    Dubrovnik je jedan od najljepših gradova na Sredozemlju - s pravom ga zovu "Biserom Jadrana". "Tko traži raj na Zemlji, treba doći u Dubrovnik", napisao je umjetnik George Bernard prigodom posjete gradu koji ga je očarao.


    Grad se sve više i više razvija u stjecište internacionalnog jet-seta i pripadnika visokog društva. Stari grad je pješačka zona i nalazi se na listi svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Za vrijeme Domovinskog rata 1991. grad je bio napadnut i oštećen od strane jugoslavenske vojske i srpsko-crnogorskih četa. Ta velika šteta do sada je većinom otklonjena.
    Gradske zidine Dubrovnika su 1940 m dugačke i oko 6 metara široke, te ih uz doplatu možete obići u potpunosti. Takav sistem utvrde najbolje je očuvan u cijeloj Europi. 
    Važnije znamenitosti grada su: glavna promenada (Stradun), Kneževa palača, crkva Sv. Vlaha, tri velika samostana, vijećnica i Rolandov stup. Od godine 1317. u franjevačkom samostanu nalazi se najstarija apoteka Europe. Osim nje, u Dubrovniku se također nalazi i najstariji komunalni teatar u kojem se još uvijek nastupa. Za detaljniji obilazak Dubrovnika koji bi uključivao svo njegovo blago i spomenike nije dovoljan samo jedan dan. No, već sama šetnja Stradunom, uskim uličicama i starim zidinama pokazuje svu tisućljetnu ljepotu grada. Galerije i atelijeri u starom gradu otvoreni su do kasno u noć. U ljeto posjetitelji imaju težak izbor između glumišta, koncerata ili folklora. Ljubitelji lagane glazbe mogu posjetiti prastare konobe s trubadurskom muzikom (preko puta rektorske palače), jazzom i bluesom i to sve uživo. Mladi se okupljaju u beach baru na plaži Banje, gdje se uz koktele i DJ-a možete dobro zabaviti.
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. dan | HRVATSKA
   Dubrovnik – ukrcaj na brod u 14:00 h.

   2. dan | ITALIJA
   Izlet u Veneciju 09:00h-17:30h.

   3. dan | ITALIJA
   Izlet u Bari 13:00-18:00 h.

   4. dan | GRČKA
   Izlet u Katakolon/Olympia 12:30-17:30 h.

   5. dan | GRČKA
   Izlet u Santorini 08:00-14:30 h.
   Izlet u Mykonos 19:30-01:00 h.

   6. dan | GRČKA
   Izlet u Piraeus/Athens 07:30-16:30 h.

   7. dan | GRČKA
   Izlet na Krf 13:00-19:00 h.

   8. dan | HRVATSKA
   Dubrovnik – iskrcaj s broda u 08:00 h.

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Brod

   Napomene

   • Cijena uključuje  
    Krstarenje brodom MSC MUSICA, prema programu, smještaj u odabranoj kabini  tijekom krstarenja na brodu MSC MUSICA (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV) puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera i ponoćna zakuska) svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku..., sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice..., ukrcaj i iskrcaj prtljage.

    Cijena ne uključuje
    Piće na brodu, wellness tretmane, izlete, osobnu potrošnju, prijevoz do/od luke ukrcaja. Preporučamo putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju otkaza.

    Važna napomena
    Ponuda vrijedi do popunjenosti kapaciteta. U slučaju povećanja tečaja EUR-a u odnosu na kn na dan objave programa (23.1.2012) agencija zadržava pravo povećanja cijene.

    Napomene
    Djeca do 18 godina u kabini s 2 odrasle osobe krstare besplatno, plaćaju lučke pristojbe.
    Doplata za jednokrevetnu kabinu (na upit).

    Obavezne doplate na brodu
    Service charge (7 EUR/dan/osobi odrasli, djeca do 14-17 godina 50%, djeca do 14 godine ne plaćaju)