Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!
 
 
 
 
Radno vrijeme
Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
Sub., Ned. i Praznik:
Ne radimo.

Kako platiti?

Mogućnosti plaćanja u poslovnici u Rijeci

GOTOVINSKO PLAĆANJE

Uplata gotovinom u poslovnici

Uplata na žiro račun agencije putem Internet bankarstva ili opće uplatnice

DEBITNE KARTICE

Maestro i Visa PBZ

2 do 6 rata bez kamata i naknada

KREDITNE KARTICE

American Express - za iznose veće od 500 kn

2 do 6 rata bez kamata i naknada

MasterCard - za iznose veće od 500 kn

-

Visa - za iznose veće od 500 kn

Diners Club- za iznose veće od 500 kn

2 do 6 rata bez kamata i naknada


Kupite svoj aranžman online – plaćajte putem Interneta!

Mogućnosti plaćanja:

   

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje
Kad kupujete online koristite American Express karticu kako biste iskoristili sve prednosti jamstva sigurne kupnje*

Naše jamstvo
Kad koristite American Express karticu za plaćanje na Internetu, nećete biti odgovorni za troškove eventualne zlouporabe kartice što Vam omogućuje da sigurno i bezbrižno kupujete online.

PBZ Card provodi posebne mjere zaštite Vaše online sigurnosti i privatnosti:
Koristimo najnoviju tehnologiju kako bi Vaš broj kartice bio zaštićen, te imamo jasno izraženo određenje zaštite privatnosti (Online Privacy Protection Policy) kojeg se dosljedno pridržavamo.
*usluga dostupna u odabranim zemljama po odluci izdavača. Ako želite više informacija, molimo Vas kontaktirajte izdavača Vaše American Express kartice.

MasterCard SecureCode
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCarda i izdavatelja Vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online.

Svaki puta kada plaćate online Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu.

Verified by Visa
Verified by VisaTM je nova uslugu koja Vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost.
Jednostavnim postupkom Verified by VisaTM Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.
Osim toga, Verified by VisaTM je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by VisaTM prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna.
Kako biste aktivirali Verified by VisaTM na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu.

Diners PayOnLine
Diners PayOnLine je sustav za prodaju putem Interneta, a namjenjen je web trgovinama koje žele omogućiti svojim kupcima kupovinu Diners Club kreditnom karticom. 
Diners PayOnLine sustav omogućava sigurno odobravanje i naplatu kupcima, a prodajnom mjestu daje uvid u sve odobrene transakcije kroz poseban administracijski modul. Odobravanje transakcija izvršava se automatski, a terećenje se može izvršiti automatski ili ručnom potvrdom korištenjem administracijskog modula.

WSpay™ - sigurni sustav za autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu
3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce
WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.
Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.
Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka
Certifikacija po PCI DSS standardima
WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga. Od ove godine će biti potvrđeno da posluje po najvišim standardima koji kartičar propisuje.
PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.

GeoTrust® QuickSSL® Premium certificate
U današnjem svijetu sigurnost je važna. GeoTrust Quick SSL je samo jedno od rješenja poduzeća GeoTrust koje je namijenjeno online potrošačima i poduzećima. Stranice osigurane GeoTrust SSL certifikatom omogućavaju 256bitnu enkripciju, čime je zaštita i sigurnost na najvećem mogućem nivou. Ovaj certifikat potvrđuje da je komunikacija između Vašeg pretraživača i web servera ove stranice u potpunosti privatna i sigurna.