Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Meksiko (AT30-11|11)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB – PARIZ – CIUDAD DE MEXICO
  Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso. Prijava na let za Pariz na liniji AF 1461 (Air France) i polijetanje zrakoplova prema Parizu u 7.00 sati. Po dolasku u Pariz u 9.00 sati, nastavak leta prema Ciudad de Mexicu u 13.30 sati na liniji AF 438 (Air France). Po dolaska u Ciudad de Mexico u 18.10 sati po lokalnom vremenu, sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani prijevoz do hotela 5*. Smještaj. Noćenje.

  2. dan | CIUDAD DE MEXICO
  Nakon doručka odlazimo u razgledavanje glavnog grada Meksika. Vidjet ćemo glavni Trg Zocalo, Katedralu (najveću na kontinentu) i Predsjedničku palaču sa muralima Diega Rivere, supruga poznate slikarice Fride Kahlo. Vidjet ćemo i Templo Mayor - ruševine grada Azteka, najveću aveniju u Ciudad de Mexicu - Paseo de la Reforma, Park Chapultepec i Nacionalni antropološki muzej. Nakon cjelodnevnog obilaska vraćamo se u hotel. Noćenje.

  Fakultativno: Mogućnost ručka u restoranu Nacionalnog antropološkog muzeja ili odlazak na večeru u neki od tradicionalnih meksičkih restorana u blizini hotela (nije uključeno u cijenu).

  3. dan | CIUDAD DE MEXICO - TEOTIHUACAN
  Nakon doručka krećemo prema Bazilici Gospe od Guadalupe, a usput ćemo se kratko zaustaviti kod Trga Triju kultura gdje ćemo vidjeti astečke ruševine, crkvu svetog Jakova iz 16. stoljeća i moderni projekt Nonaleo Tlatelolco. Dolazimo do svetišta Bogorodice gdje slijedi razgled bazilike. Oko podneva dolazak u grad Teotihuacan, udaljen otprilike 45 kilometara od Ciudad de Mexica, inače svjetski poznate arheološke zone. Posjetit ćemo hram La Ciudadela Quetzalcoatl, Aveniju Smrti, piramide Sunca i Mjeseca, tvornicu Oxidian (produkti od lave), a prisustvovat ćemo i prezentaciji produkata od kaktusa. Ručak u jednom od restorana na lokalitetu Teotihuacan (piće nije uključeno u cijeni). Slijedi povratak u Ciudad de Mexico. Noćenje u hotelu.

  4. dan | CIUDAD DE MEXICO - TAXCO – CIUDAD DE MEXICO
  Doručak, potom slijedi odlazak na jednu od najstarijih hacijendi u Meksiku iz 16. stoljeća – Hacienda Vista Hermosa. Razgled hacijende te mogućnost ručka na hacijendi (nije uključeno u cijenu). Nastavak puta za Taxco - grad srebra uvršten u nacionalne spomenike, gdje popločane ulice vijugaju između kolonijalnih palača sve do crkve Sv. Priske, bisera barokne umjetnosti. Povratak u Ciudad de Mexico. Noćenje.

  5. dan | CIUDAD DE MEXICO – MERIDA – UXMAL
  Nakon doručka organizirani prijevoz do zračne luke Ciudad de Mexico. Polijetanje zrakoplova prema Meridi u 11.40 sati na liniji MX 7615 (Mexicana). Dolazak u “Bijeli grad” - Meridu, grad glazbe i prekrasnih kolonijalnih građevina, predviđen je u 13.20 sati. Nastavljamo put prema arheološkom lokalitetu Uxmal. Razgled nekih od najljepših i najmističnijih ostataka plemena Maja: piramide Patuljaka, Guvernerove Palače, Nun’s Quadrangle i Kuće kornjača. Zatim slijedi večera, a nakon večere prisustvovat ćemo spektaklu svjetla i zvuka – Light & Sound Show (uključen u cijenu). Po završetku showa povratak u Meridu. Noćenje u hotelu 5*.

  6. dan | MERIDA - CHICHEN ITZA - CANCUN
  Nakon doručka rano ujutro nastavljamo put prema najpoznatijem majanskom lokalitetu - Chichen Itza. Vidjet ćemo brojne znamenitosti: piramidu Kukulkan - jedno od novih sedam svjetskih čuda, Hram 1000 stupova, ceremonijalno igralište pelote (najveće na svijetu) i Opservatorij. Popodne nastavljamo prema popularnom ljetovalištu Cancun gdje ćemo se smjestiti u hotel 5* na bazi all inclusive usluge (puni pansion i sva lokalna bezalkoholna i alkoholna pića te kokteli uključeni su u cijenu). Noćenje.

  7. dan | CANCUN
  Doručak, slobodan dan i pregršt vremena za uživanje na plaži uz all inclusive uslugu, šetnju Cancunom ili fakultativne sadržaje. Preporučujemo odlazak na izlet Xcaret, Tulum ili Isla Mujeres. Noćenje u Cancunu.

  8. dan | CANCUN – PARIZ
  Nakon doručka slobodno vrijeme do poslijepodnevnog transfera u zračnu luku Cancun. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Pariz u 19.30 sati na liniji AF461 (Air France). Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

  9. dan | PARIZ - ZAGREB
  Po dolasku u Pariz u 11.30 sati, nastavak putovanja prema Zagrebu u 19.30 sati na liniji AF 1460 (Air France). Dolazak u Zagreb u 21.30 sat. Završetak putovanja.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov

  Napomene

  • Cijena uključuje 
   Prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Ciudad de Mexico – Cancun – Zagreb, smještaj u hotelima 5* na osnovi 4 noćenja s doručkom u Mexico City-u, 1 noćenje s doručkom u Meridi, 2 noćenja/all inclusive usluga u Cancunu, transferi prema programu, jedan let zrakoplovom unutar Meksika (Ciudad de Mexico – Merida), razglede prema programu, ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, pratitelja iz Zagreba, lokalnog vodiča na engleskom jeziku u Meksiku, troškove organizacije putovanja, putno zdravstveno osiguranje.

   Cijena ne uključuje 
   Zrakoplovne pristojbe, dodatne obroke, izlete, napojnice za nosače kofera u zračnoj luci, lokalne vodiče i vozače, obavezno plativo u gotovini po dolasku u Meksiko, osiguranje od otkaza putovanja i sve što nije navedeno pod stavkom “cijena uključuje”.

   Obavezna doplata

   Napojnice (plaćanje na licu mjesta) 30 USD

   NAPOMENA 
   Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator pridržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika. 
   Agencija zadržava pravo na izmjenu letova i programa.