Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Advent u Milanu, Veroni i Vicenzi - 2 dana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • Advent u Milanu, Veroni i Vicenzi - 2 dana
    Advent u Milanu, Veroni i Vicenzi - 2 dana
    Advent u Milanu, Veroni i Vicenzi - 2 dana
    Advent u Milanu, Veroni i Vicenzi - 2 dana
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. DAN | ZAGREB/RIJEKA - MILANO

   Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 05:00 sati. Polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 05:45 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa). Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 07:30 sati. Dolazak u Milano, najveći i najvažniji grad sjeverne Italije. Razgled  gradskog središta započinje šetnjom od utvrde Castelo Sforzesco i nastavlja se razgledom: katedrala – galerija Vittorio Emanuele II – slavni teatar Scala – četvrt Brera. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za shopping, razgledavanje izloga trgovina visoke mode, posjet štandovima božićnog sajma, ili za fini cappuccino ili aperitiv. Preporučujemo da probate neko od tradicionalnih milanskih jela poput „risotto giallo” sa šafranom te Cotolette - tradicionalnog milanskog odreska uz poznato nefiltrirano pivo. Smještaj u hotel. Noćenje.

   2. DAN | MILANO - VERONA - VICENZA - RIJEKA/ZAGREB

   Doručak. Odlazak iz hotela i vožnja prema Veroni. Po dolasku šetnja gradom: Arena – Piazza Bra – Julijina kuća – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom ambijentu. Kraće zaustavljanje u Vicenzi, gradu velikog arhitekta Antonia Palladia. Šetnja gradskim središtem do katedrale, trga Piazza dei Signori i glavnog trga  s Palladijevim spomenikom. Povratak vožnjom kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u kasnim satima.

   BP-238417

   GARANTIRANI POLASCI

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz visokoturističkim autobusom, 1 noćenje s doručkom  u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Milanu, turističkog pratitelja putovanja, razglede prema programu, organizaciju putovanja i jamčevno osiguranje

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Doplatu za jednokrevetnu sobu: 190 kn, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (1,50 EUR po osobi i danu; informativna cijena podložna promjeni, točna obavijest u završnom pismu),

    Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), Putno osiguranje

    POPUSTI

    Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 20% popusta. Treća osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

    Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu

    Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

    -  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn

    - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn

    - sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn

    Granične, vizne i zdravstvene formalnosti  

    Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

    Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

    Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

    Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

    Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.