Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Nova Godina u Brnu 2015 - 3 dana

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Autobus
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   1. dan | ZAGREB - BRNO
   Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506.  Vožnja prema Brnu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Brno u popodnevnim satima. Razgled glavnog grada Moravske u kojem je  većina ulica u centru grada pješačka zona: DVORAC ŠPILBERK koji daje siluetu gradu,  NÁM. SVOBODY, ZELNÝ TRH, KATEDRALA SVETOG PETRA I PAVLA U SRCU STAROG GRADA, KAPUCINSKI SAMOSTAN, CRKVA SV. JAKOVA, NIJEDAN POSJETITELJ NE SMIJE PROPUSTITI LEGENDARNOG ZMAJA OD BRNA U STAROGRADSKOJ VIJEĆNICI… Smještaj u hotel i kraći odmor. Slobodno vrijeme za uživanje u prednovogodišnjoj atmosferi Brna. Navečer odlazak u neki od noćnih klubova i barova. Povratak u hotel. Noćenje.

   2. dan | BRNO - NOVA GODINA 2015.
   Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i pripreme za nezaboravnu novogodišnju noć. Doček NOVE 2015. godine na ulicama i trgovima Brna ili u nekom od pubova ili barova. SRETNA NOVA 2015... Noćenje.

   3. dan | BRNO – BEČ - ZAGREB
   Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Odlazak prema Beču. Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Razgled grada u pratnji vodiča: RING, HOFBURG, STEPHANSPLATZ, KATEDRALA, KÄRTNER STRASSE, PARLAMENT, OPERA HAUS, RATHAUS,…. Uživanje u poslijenovogodišnjem Beču. Polazak u smjeru Zagreba. Vožnja kroz Austriju uz kraće odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u  kasnim večernjim satima.

   A-11014


   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC) ,  2 noćenja s doručkom u hotelu 4* , razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.