Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
+385 (0)51 321 543

ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Ravenna - Polasci iz Zagreba, Karlovca i Rijeke (K20312)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB - KARLOVAC - RIJEKA - SAN MARINO - RIMINI
  Polazak autobusa u 6.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-506)*. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju s kraćim stajanjima na putu do San Marina. Razgled grada-države, za čiji je osnutak zaslužan Rabljanin, Sv. Marin, po kojem je grad i dobio ime: Palazzo Publico, Basilica del Santo, crkva Sv. Franceska, zidine grada... Nakon razgleda odlazak do Riminija, rodnog grada čuvenog talijanskog režisera Federica Fellinija i smještaj u hotel. Noćenje. 
  *polazak iz Karlovca s Autobusnog kolodvora u 6.30 sati i iz Rijeke (obavezno napomenuti kod prijave) s benzinske postaje "Vrata Jadrana - sjever" u 8.00 sati.

  2. dan | RIMINI - RAVENNA - RIMINI
  Doručak. Odlazak do Ravenne, nekada važne luke, posebno poznate po jakom Bizantskom utjecaju. Po dolasku razgled: San Giovanni Evangelista, Tomba di Dante Allighieri, Piazza del Popolo, Spirito Santo, Galla Placida Mausoleo... Poslijepodne povratak u Rimini. Kraći razgled grada: Tiberijev most, Augustov slavoluk, Domus del chirurgo, Tempio Malatestiano... Noćenje u hotelu.

  3. dan | RIMINI - BOLOGNA - RIJEKA - KARLOVAC - ZAGREB
  Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak do Bologne. Razgled grada poznatog po kulinarstvu, brojnim kolonadama i Sveučilištu, jednom od prvih u Europi. Posebno skrećemo pažnju na Piazza Maggiore, Neptunovu fontanu i crkvu sv. Petronija, mnogobrojne tornjeve kojima su nekada plemićke obitelji pokazivale svoju moć, zgradu Sveučilišta… Nastavak putovanja za Zagreb. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3*, razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Doplatu za jednokrevetnu sobu; doplatu za boravišnu pristojbu 1 Eur po noćenju (plaćanje na licu mjesta); ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta).